MENÜ

Rıdvan Dilmen: Erol hocanın sınavı...

Fatih Karagümrük'ü Kadıköy'de 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, Süper Lig'de dördüncü haftayı tamamladı. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Karagümrük maçındaki performansını yorumladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de dördüncü haftayı tamamladı. Fatih Karagümrük'ü Kadıköy'de 2-1 mağlup eden Sarı-lacivertliler puanını 8'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Karagümrük maçındaki performansını yorumladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinin doğru oyuncular olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Oynadığı oyun dolu dolu değil ama doğru oyuna doğru gitmeye çalışıyor. Erol Bulut'un yaptığı oyuncu değişikleri lehleri yerine aleyhlerine gitmeye başladı. Buna çok dikkat etmesi lazım Erol Bulut'un. Mesela Tolga'yı yama olması için oyuna doktu. Tutmak değil defans yapmak için ama tutucuyu kaybetti. Bunlar da Erol hocanın sınavı." dedi.

Sosa'nın çok iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Hangi takımda oynadığı fark etmiyor. Aynı kalitesini ortaya koyuyor." dedi.

YORUM YAZ