MENÜ

Rıdvan Dilmen: Bu yıl hakemler konuşulacak

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Misli.com'un sunduğu "%100 Futbol" programında Başakşehir - Galatasaray maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen ilk yarı sonunda sert açıklamalar yaptı, "Benim şahsiyetime karşı kimse 'şeytan' diyemez. Benim adım Rıdvan, soyadım Dilmen. Çıkıp ispatlamak zorundasınız" şeklinde konuşurken "Tarihte olmayacak kadar bu yıl hakemler konuşulacaktır. Yarın anlatacağım. Belgeli konuşacağım. Her şeyi anlatacağım" ifadelerini kullandı

Rıdvan Dilmen: Bu yıl hakemler konuşulacak

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan ve Misli.com'un sunduğu "%100 Futbol" programında Başakşehir - Galatasaray maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen ilk yarı sonunda sert açıklamalar yaptı. Dilmen, "Benim şahsiyetime karşı kimse 'şeytan' diyemez. Benim adım Rıdvan, soyadım Dilmen. Çıkıp ispatlamak zorundasınız" şeklinde konuştu ve yarın belgeleri ile açıklamalar yapacağını söyledi. Dilmen, "Tarihte olmayacak kadar bu yıl hakemler konuşulacaktır. Yarın anlatacağım. Belgeli konuşacağım. Her şeyi anlatacağım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'Benim şahsiyetime karşı kimse 'şeytan' di-ye-mez'

"Benim adım Rıdvan, soyadım Dilmen. Bana oyun sahasındaki oyunuma dair 'Şeytan' dendi. Benim şahsiyetime karşı kimse 'şeytan' di-ye-mez. Benim adım Rıdvan. Çıkıp ispatlamak zorundasınız o zaman"

"Penaltı pozisyonunu konuşalım? Geçen hafta Fenerbahçe maçında şunu dedim; oyun kuralları penaltı diyor ama ben penaltı vermem. Tarihte olmayacak kadar hakemler konuşulacak, neler yaptılar, herkes hakem konuşuyor. Bununla ilgili de belgeleri bazı şeyler konuşacağım"

"Bu yıl hakemler konuşulacak"

"Türkiye Cumhuriyeti tarihinde olmayacak kadar bu yıl hakemler konuşulacaktır. Yarın anlatacağım. Belgeli konuşacağım. Her şeyi anlatacağım"

"Bu hakemi FIFA falan yapacaklarsa sakın yapmasınlar. Penaltıdan dolayı değil Marcao’ya vermediği 2 sarı karttan dolayı yapmasınlar. Ben taraflıyım, ben Fenerbahçeliyim ama gördüğümü de söylerim"

Haberin Devamı

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

"Başakşehir takımında Visca pek yok. Bu futbolcuların iniş çıkışları olacaktır. Bireysel anlamda hazır olmadıklarını söyleyebiliriz. İrfan Can Kahveci için de geçerli bu. İyi oyuncu her zaman kendilerini bilirler, mutlaka toparlanacaklardır"

"Galatasaray'da Muslera'nın dönüşü önemli ki Fatih iyi başladı, doğru bir transfer. Muslerasız dönemde geçen sezon 8 haftaya baktığınız zaman bir değişim var. Fatih Terim'in de toparlandığını söylemek lazım."

'Bir Fenerbahçeli olarak Diagne'nin takımdan gitmesini isterim'

"Galatasaray çok önemli bir kulüp ve önemli bir futbol takımı. Geçen sene en zayıf haliyle daha iyi oynayarak puan aldı. Bugün kimi yendi? Geçen yılın şampiyonu. Oturmuş bir kadroyu. Her türlü opsiyonu olan bir takımı yendi ayrıca. Saha içinde her türlü hücum opsiyonu olan bir takımı mağlup ettiler. Bu oyun taraftarın istediği oyun. Bugünkü oyun beni tatmin etti. Fatih Terim, Başakşehir maçına Real Madrid maçına hazırlanır gibi hazırlanmış. Bir Fenerbahçeli olarak Diagne'nin takımdan gitmesini isterim. Çok iyi bir silah. Galatasaray, 90 dakikaya yayılmış harika bir oyun oynadı. Taraftar olmamasına rağmen taraftar varmış gibi tempolu oynandı''

Haberin Devamı

''Fatih Terim, takımı iyi konsantre etmiş''

"Başakşehir iyi bir santrfor alırsa hala şampiyonluğun en önemli adayı olur. Daha çok hafta var. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sessiz sedasız takımını iyi çalıştırıp, iyi konsantre etmiş

Kendisi hakkında konuşanlara cevap veren Rıdvan Dilmen, MHK başkanı adayını belirlemesi hakkında yapılan yorumlara sert cevaplar verdi. Erman Toroglu, Ersin Düzen, İbrahim Seten hakkında da açıklamalarda bulunan Dilmen, ''Tahkim Kurulu Başkanı, Göksel Gümüşdağ'ın avukatı olamaz. Sayın Cumhurbaşkanının hayranı olan bir insanım. Vatanseverim. Erman Toroğlu hariç hepsini mahkemeye vereceğim. Ondan da özür bekliyorum. Ben pelikanmış falan dinlemem. Ben Cumhurbaşkanımız devletimiz başında diye dua eden bir adamım. Bana eğer hakaret ediliyorsa dur derim. Öbür arkadaşla yarın görüşeceğiz. Bana 'şeytan' diyemezsiniz.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ