MENÜ

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçının adamı Cyle Larin

Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Usta yorumcu, Siyah Beyazlı ekibe 3 puanı getiren isim olan Cyle Larin'in maçın en iyi oyuncusu olduğunu düşündüğünü belirtti.

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçının adamı Cyle Larin

Beşiktaş, Süper Lig’in 7. haftasında Yeni Malatyaspor’u tek golle geçti. Rakibi karşısında zorlanan ve ilk yarıyı 0-0 berabere tamamlayan siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda Cyle Larin’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Cyle Larin, bu sezon dördüncü kez fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemede Beşiktaş’ın PAOK’a 3-1 yenildiği maçta takımının tek golünü atan Kanadalı futbolcu, Süper Lig’de ise Fraport TAV Antalyaspor, Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

'Maçın en iyi oyuncusu Larin'

90 dakikayı kişisel twitter hesabından değerlendiren usta yorumcu Rıdvan Dilmen, maçın adamı olarak Larin'i seçti, ''Beşiktaş top rakipteyken 10 üzerinden 8, top kendisindeyken ise 10 üzerinden 6'lik bir futbol oynadı bu akşam. Eğer topa sahipken oynadığı oyunu da geliştirirse gelecek Beşiktaş için aydınlık. Ayrıca bana göre maçın en iyi oyuncusu Larin'di.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ