MENÜ

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı oynanmasın der!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, corona virüsü salgınının Avrupa ve Türk futboluna yansımaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova, son gelişmeleri %100 Futbol'da değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, liglerin ne zaman başlaması gerektiğine dair fikirlerini açıkladı.

Haberin Devamı

Dilmen, "Görüşler birkaç parçaya ayrıldı. Dünyadaki bu kriz devam ediyor, her ülke kendi içine kapandı, kendi ülkesinin sağlığını daha önemli görüyor, bu da çok doğal. Hiç karşılaşmadığımız bir olayla, bizim kuşağın bile karşılaşmadığı bir olay. Yeni bir dünya, yeni bir ekonomi, yeni bir sosyal hayata geçeceğimiz kesin. Futbol önemli bir sektör, bununla birlikte en çok sevilen spor dalı. Önce sağlık demek lazım."

"ÇALIMBAY İÇİN ÖNEMLİ BİR SEZON"

Bizim konuşmamızla, futbolcunun penceresi farklı olabilir, onlar da ikiye ayrılmış olabilir. Kulüpler de ikiye bölünmüş olabilir. Sivas'a parantez açayım, Rıza Çalımbay için önemli bir sezon, şampiyon olursa kendi kariyerine ve Türk futbol tarihine geçerler

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE TARAFTARI OYNANMASIN DER"

Bugün Beşiktaş, Fenerbahçe taraftarına sorsan, oynanmasın der. Tabii ki öncelikle sağlık için söyler ama hedefsiz kaldığı için de söyler. Karmakarışık bir durum var.

"EVDE KALIN"

Biz de bu sektörün içindeyiz ama biz kolayını yapan insanlarız. Ekonomik ve sosyal hayat önemli tabii ki, mümkün olduğu kadar eski hayatımıza dönmek istiyoruz ama bakıyorum bazen haberlere, millet bir şey yokmuş gibi dışarıda. Lütfen işiniz yoksa evde kalın, kendinizi düşünmüyorsanız çoluğunuzu çocuğunuzu düşünün.

"MAYIS SONUNA KADAR BEKLENECEKTİR"

Antrenmanlar başlanabilir, Mayıs sonuna kadar beklenecektir. Fransa'nın sandalına, Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere gibi ülkeler de binerse, biz nasıl başlayacağız?

YORUM YAZ