MENÜ

Rıdvan Dilmen: Bana göre top çıktı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Sivasspor maçını değerlendirdi. Dilmen, iki takımında açık futbol oynadığı belirtirken, ilk yarıdaki tartışmalı taç pozisyonu için ise 'şahsi fikrim çıktı' ifadelerini kullandı. Maç sonunda konuşan Dilmen, Beşiktaş takımında Sergen Yalçın'ın oyunculara etki ettiğini belirtti

Rıdvan Dilmen: Bana göre top çıktı

"Açıkçası bu haftanın Beşiktaş-Sivasspor maçının heyecanlı ve güzel olacağı belli. İki takım teknik direktörü de ofansif oynayan isimler. Oynamak istiyorlar"

Haberin Devamı

"Hakan Arslan tabii önemli bir oyuncu. Dünya futbolu zamanla robotlaşmaya başladı. Bugün mesela 4 tane gol oldu Gençlerbirliği-Kayserispor maçında sadece biri sayıldı. Hakemlerin dikkatleri artık gitti"

"Çizgi kamerası olsun ama penaltı vs. gibi kararlara hakemler belirlesin. Mesela N'Koudou bir faul yaptı, durdurup fotoğrafa bakarsan başka karar verirsin. Gol pozisyonunda top çıktı mı? bana göre çıktı ama burada kararı hakeme bırakmak lazım"

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

"İkinci golden sonra maç bitti. İki takım için de bitti. Sergen Yalçın'ın teknik direktör performansının ve oyuncu ilişkilerinin iyi olduğunu görebiliyorum. Başakşehir maçıyla ya ineceklerdi ya çıkacaklardı. Bu maçlardan 3'er puan almak kolay değil. Her şeye rağmen ligin en çok gol atan takımı oldu"

Haberin Devamı

"Beşiktaş'ın sol beki adaşım Rıdvan, Lizarazu gibi"

"Lig bana göre Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasına sıkışacak. Bu sezon ligde en fazla berabere kalan takım Gaziantep FK olacak gibi. Gaziantep FK yönetiminin yerinde olsam Sumudica ile sözleşme uzatırım, Sumudica başarılı bir teknik direktör, ben istikrardan yanayım"

YORUM YAZ