MENÜ

Rıdvan Dilmen: At izi, it izine karışmıştır!

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu toplantısının gündemi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen ceza ve saatiydi. Verilen cezayı bazı üyelerin desteklediği bazı üyelerin karşı çıktığı iddia edildi. Yaşananların skandal olduğunu vurgulayan usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 'At izi it izine karışmış' dedi!

Spor gündeminde günlerdir Türkiye futbol Federasyonu'nun Fatih Terim'e verdiği ceza konuşuluyor. Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunun gündemi de Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen ceza ve cezanın açıklandığı saat oldu.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu toplantısında üyeler arasında sert tartışmalar yaşandığı ve Fatih Terim'e verilen cezanın TFF'yi ikiye böldüğü yönünde çıkan haberler hakkında konuşan Rıdvan Dilmen, "Siz futbolu adaletli yönetmek için mi çalışacaksınız, yoksa aranızda hangi kulübe ne kadar ceza verdiğinizi mi tartışacaksınız? Bu Türk futbolu için skandaldır." dedi.

Fathi Terim'e verilen cezanın açıklandığı saat ile ilgili konuşan Dilmen, "TFF başkan vekillerinden bir tanesi '19.05'i Federasyon izah etmeli' diyor. Siyasetçilerin bir kısmı da 'Siyaset Galatasaray'ı cezalandırmaya çalışıyor' diyor. Artık at izi, it izine karışmış durumda" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ