MENÜ

Rıdvan Dilmen: Arda Turan defteri kapandı!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programa konuk oldu. Dilmen, transfer gündemini değerlendirdi. Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinin artık zor olduğunu söyleyen Dilmen, "Hazırlık kampında Arda takıma katılmadıysa bu saatten sonra alınacağını düşünmüyorum. Fatih Terim 3 hafta önce 'Ben Arda'yı istiyorum deseydi Mustafa Cengiz bu açıklamayı yapmazdı" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'le olan sözleşmesini fesheden Arda Turan'ın hangi takıma gideceği merak konusu olmuştu. Eski takımı Galatasaray'a döneceği yüksek sesle konuşulan tecrübeli futbolcunun adı başka kulüplerle anılmaya başlandı.

Haberin Devamı

"Bana göre Arda Turan defteri kapandı"

Tecrübeli oyuncu hakkında değerlendirmelerde bulunan usta yorumcu Rıdvan Dilmen, "Artık Arda Turan'ın Galatasaray'a olmayacağını düşünüyorum. Fatih Terim'in isteyip Mustafa Cengiz'in istememesi bana garip geldi. Taraftar ikiye bölündü. Fatih Terim ben Arda Turan'ı istiyorum dedikten sonra Mustafa Cengiz'in alacağını düşünüyorum. Sosyal medya çok önemli. Bir grup istemiyor bir grup istiyor. Bu süreç Burak Yılmaz'da yaşandı. Bundan iki yıl önce Barcelona'dan direkt Galatasaray'a gelmesi lazımdı. Fatih Terim hep açık kapı bırakıyor ama Arda Turan, florya'da bir antrenmana bile çıkmadı. Ben o defterin kapandığı düşünüyorum. İnşallah iyi bir kulübe gider." dedi.

YORUM YAZ