MENÜ

Rıdvan Dilmen açıkladı: Tartışmasız sahanın en iyisiydi!

Denizlispor - Beşiktaş maçında kazanan 3-2'lik skorla Beşiktaş oldu. NTV'de Milsi.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Denizlispor performansını değerlendirdi. Beşiktaş'ın çok önemli bir galibiyet elde ettiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, maçın en iyi ismini de açıkladı.

Süper Lig'de haftanın kapanış maçlarından biri Denizlispor ile Beşiktaş arasında oynandı. Karşılaşmayı 3-2'lik skorla Beşiktaş kazandı.

Haberin Devamı

NTV'de Milsi.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Denizlispor performansını değerlendirdi.

Beşiktaş'ın 22 günlük arada sisteminde bir değişiklik yapmadığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş'ın yeni bir kadrosu var aslında. Puan kayıpları çok. Beşiktaş taraftarı kazanılan maçtan sonra bile mutsuzken en azından bugün oynanan oyundan memnun kalmıştır." dedi.

Denizlispor'un deplasmanda açık alanda iyi olan bir takım olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş o tuzağa düşmedi, çok önemli bir galibiyeti elde ettiler. Hata ararsak her antrenör her oyuncu için buluruz. Sahanın en iyi oyuncusu tartışmasız Atiba'ydı." dedi.

YORUM YAZ