MENÜ

Rıdvan Dilmen açıkladı: İşte Fenerbahçe'nin sırrı!

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Altay'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler ikinci yarıda Ferdi ve Valencia'nın attığı gollerle maçtan 2-0'lık skorla galip ayrıldı. TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin iyi oyunun sırrını açıkladı.

Fenerbahçe, deplasmanda Altay'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler ikinci yarıda Ferdi ve Valencia'nın attığı gollerle maçtan 2-0'lık skorla galip ayrıldı. TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin iyi oyunun sırrını açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin çok geliştiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Adana Demirspor, Antalyaspor ve Altay maçlarının ilk yarıları 0-0 bitti. İkinci yarılarda 5 gol attı ve 9 puan aldı. Bu yeni format, yeni teknik direktör ve yeni anlayışla gelen bir olay." dedi.

Fenerbahçe'nin çok önemli bir sırrı olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Hep hücumu konuşuyoruz ama hücumu yaparken defansı da bilmek lazım. İlk yarı pozisyonu yok Fenerbahçe'nin ama pozisyon da vermedi. Tek taraflı devam etti oyun. Fenerbahçe'nin güçlü bir oyun yapısı var. futbol top rakipteyken de önemli bir oyundur. Fenerbahçe'nin iyi oyununun sırrı, top rakipteyken alanı daraltmak. Bugün 8 saniye bile pas yaptırmadılar." dedi.

YORUM YAZ