MENÜ

Resident Evil 4 remake müjdesi!

Efsanevi oyun serisi Resident Evil yeni bir remake ile karşımıza çıkacak. Ortaya çıkan bilgilere göre, Resident Evil 4 remake için çalışmalara başlandı. İlk olarak 2005 yılında piyasaya çıkan oyunun, yenilenmiş versiyonu için tarih iddiası da öne sürüldü.

Resident Evil 4 remake müjdesi!

Japonya menşeli oyun geliştiricisi Capcom tarafından Resident Evil 4 remake için çalışmalara başlandığı öne sürüldü. Daha önce de Resident Evil 2 ve 3 için remake versiyonlar oyunculara sunulmuş ve bunlar oldukça da beğenilmişti.

Haberin Devamı

ShiftDelete'in haberine göre; Oyunun 2022‘de piyasada yerini alması bekleniyor. Oyunun remake versiyonunun çalışmalarını ise Capcom’a bağlı olan M-Two stüdyosunun yürüttüğü de bilgiler arasında yer aldı. Bu stüdyo Platinum Games eski başkanı Tatsuya Minami tarafından 2018 yılında kurulmuştu.

Resident Evil 4’ün oyun yönetmeni olan Shinji Mikami ise remake versiyonu için çalışmalarda rol almayacak. Capcom’un bu işte de yer almasını teklif ettiği oyun yönetmeni, Ghostwire Tokyo oyununa odaklanmak için bu teklifi geri çevirdi. Bu durumun remake versiyonunu nasıl etkileyeceğini ise oyun piyasada yerini aldıktan sonra göreceğiz.

15 yıl aranın ardından oyunun remake versiyonu için ortaya çıkan bilgiler heyecan yaratıyor. Önceki remake versiyonlarının da başarılı olması, beklentileri yükseltiyor diyebiliriz.

YORUM YAZ