MENÜ

Rengar Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Rengar İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Ülkemizde League of Legends denince akla gelen şampiyonlardan birisi de hiç şüphesiz Rengar karakteridir. Özellikle bruiser saldırı gücü odaklı şampiyonlardan biri olan Rengar’ın S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini sizler için araştırdık. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Rengar Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Rengar İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Ülkemizde League of Legends denince akla gelen şampiyonlardan birisi de hiç şüphesiz Rengar karakteridir. Özellikle bruiser saldırı gücü odaklı şampiyonlardan biri olan Rengar’ın S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini hazırladık.

Haberin Devamı

Gölge Avcı Rengar

Oldukça tehlikeli bir yaratık olan Gölge Avcı Rengar, kendisi gibi tehlikeli yaratıkların izini sürerek onları öldürmenin hazzını içinde yaşamaktadır. Bir ganimet avcısı olan bu yaratık, gözünü oyan Hiçlik yaratığı Kha'Zix'i bulmak için evrenin altını üstüne getirmektedir.

Rengar avlarının peşine herhangi bir sebepten dolayı düşmez. Amacın ne karnını doyurmaktır ne de adını duyurmaktır. O sadece kovalamanın verdiği hazzı içinde yaşayan bir yaratıktır.

Gölge Avcı Rengar Oynanış Biçimi

Regnar şampiyonunun saldırı hızı ne kadar yüksek ise rakiplerin üzerine gitme hızı da o kadar yüksek olur. Bu eşsiz yaratığın pasif skili Görünmez Yırtıcı, şampiyonun çalılık içerisinde ya da gizlenmiş haldeyken normal saldırısını kullandığında, menzilinde yer alan rakibin üzerine atılır. Rakiplerin üzerine ne zaman atılsa 1 Vahşet puanı kazanır. Vahşet puanı 4'e ulaştığında ise ilk yetenek güçlenir ve ilave etki sağlar. Şampiyon yeteneğini kullandığında hareket hızı en fazla %50 artar.

Haberin Devamı

Şampiyon bir düşmanını katlettiğinde ganimetini Kemikdiş Kolye’ye aktarır. Bu özellik sayesinde katledilen şampiyon başına 1 ganimet toplar. Topladığı ganimet sayısına göre ilave etkiler elde eder. Savaşın başında şampiyon bütün vahşet yükleri kaybeder. Bu sayede Görünmez Yırtıcı skilinin bekleme süresi azalır ya da tamamen sıfırlanır.

Klavyeden Q ile aktif hale gelen yetenek Yabani skilinde ise darbe başına en fazla %60 ilave saldırı gücü artı fiziksel hasar verecek şekilde ilk olarak hilal şeklinde bir alanda ve daha sonra düz bir hattaki bütün rakipleri biçer. Skili menzil dışında kullandığında ise biçme saldırısının menzilini arttırmak için ileri atılır.

Klavyeden W ile aktif hale gelen yetenek Savaş Kükremesi, bölgedeki rakiplere büyü hasarı verir. Şampiyonun 1.5 saniye içinde aldığı hasarın %50 kadarını iyileştirir. Normal etkisinin yanı sıra büyü hasarı verir. Mevcut kitle kontrol etkilerini de kaldırır.

Klavyeden E ile aktif hale gelen yetenek Bola Atışı, şampiyonun fırlattığı bolalar fiziksel hasar verir. Bir rakibe denk geldiğinde 1.5 saniye yavaşlatır. Bu yavaşlatma işlemi zaman içerisinde düşer. en fazla %70 İlave Saldırı Gücü ve fiziksel hasar verir.

Haberin Devamı

Son olarak klavyeden R ile aktif hale gelen yetenek Av Heyecanı ise şampiyonun 2 saniyelik beklemenin ardından, kendini gizler. Menzilindeki rakip şampiyonlara karşı Gerçek Görüş kazanır. Rengar kamuflaja bürünür. Çalıda olmasa bile hedefin üzerine atlar. En yakın rakibin üzerine atıldığında kritik vuruş gerçekleştirir.

Gölge Avcı Rengar S11 Rün Dizilimi

S11 yeni sezonda Rengar şampiyonunun yeni rün dizilimi;

İsabet

Yenilmez

Zafer

Efsane: Kan

Son Darbe

Hâkimiyet

Ani Darbe

İnsafsız Avcı ve ayrıca;

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 5 Zırh

Gölge Avcı Rengar S11 Yetenek Skilleri

S11 yeni sezonda Rengar şampiyonunun yeni yetenek skilleri dağılımı;

Yabani: 1- 4- 5- 7- 9

Savaş Kükremesi: 2- 14- 15- 17- 18

Bola Atışı: 3- 8- 10- 12- 13

Av Heyecanı: 6- 11- 16

Gölge Avcı Rengar S11 Counter Pickler

S11 yeni sezonda Braum, Poppy ve Vel'Koz'la aynı replikleri paylaşan Rengar şampiyonunun, karşısında daha güçlü olan şampiyonlar;

Haberin Devamı

Fiona

Jax

Lee Sin

Pantheon

Riven

Gölge Avcı Rengar S11 Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Çarp: Hedefindeki canavara ya da rakibin minyonlarına 390 ile 1000 arasında gerçek hasar verir. Canavarlara karşı uygulandığında ise şampiyonun azami can miktarı bağlı olarak can yenilemesi sağlanır.

Dolu Kılıcı

Draktharr'ın Gece Kılıcı

Youmuu'nun Hayaletkılıcı

Gezgin Çizmesi

Gecenin Kıyısı

Koruyucu Melek

Gölge Avcı Rengar Kostümleri

SSW Rengar kostümü, Samsung Galaxy White takımının orman oyuncusu olan Dandy'e itafen hazırlanmış bir kostümdür. Tüm sezonlar boyunca Rengar şampiyonunun sahip olduğu tüm kostümler;

Klasik Kostüm

Kelle Avcısı Kostümü

Gece Avcısı Kostümü

SSW Kostümü

Meka Kostümü

YORUM YAZ