MENÜ

Remy ve Batshuayi kampta, Zouma ve Diego Costa yok!

Chelsea menajeri Antonio Conte, adı Türk takımlarıyla anılan Kurt Zouma ve Diego Costa'yı sezon öncesi kampa dahil etmezken Loic Remy ve Michy Batshuayi'yi ise Çin'e götürme kararı aldı.

Remy ve Batshuayi kampta, Zouma ve Diego Costa yok!

İngiliz devi Chelsea, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çin'e gitti.

Kampa yeni transfer Willy Caballero dahil edilirken, Konfederasyon Kupası'nda forma giyen Alman stoper Antonio Rüdiger'in ise Singapur kampına katılacağı açıklandı. Monaco'dan transfer edilen Tiemoue Bakayoko ve Belçikalı yıldız Eden Hazard'ın ise Londra'da kalarak fitness çalışmalarına devam edeceği açıklandı.

5. uçak da kalkıyor! Denayer bombası

Zouma ve Deigo Costa kadroda yok

İtalyan menajer Çin kampına Türk takımlarıyla adı çıkan Kurt Zouma ve Diego Costa ile Sırp futbolcu Matic'i kadroya dahil etmezken Loic Remy ve Mitchy Batshuayi'yi Çin'e götürme kararı aldı.

Chelsea'nin Çin kampında şu futbolcular yer alıyor;

Thibaut Courtois, Willy Caballero, Eduardo, Marcin Bulka, Cesar Azpilicueta, Gary Cahill, David Luiz, Andreas Christensen, Tomas Kalas, Jake Clarke-Salter, Fikayo Tomori, Marcos Alonso, Victor Moses, Cesc Fabregas, N'Golo Kante, Mario Pasalic, Lewis Baker, Kyle Scott, Pedro, Willian, Kenedy, Charly Musonda Jr, Jeremie Boga, Michy Batshuayi, Loic Remy.

Fenerbahçe'nin yeni hedefi Duvan Zapata


Fikret Orman'dan flaş Aboubakar açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ