MENÜ

Red Bull sporcusu Ayhancan Güven ile dayanıklılıkta kendine meydan oku!

Tüm dünyada etkisini gösteren corona virüs tehdidine karşı yetkililerce yapılan 'Evde Kal' çağrısına uyduğumuz bu zamanlarda Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, dayanıklılık konusunda kendisine meydan okumak isteyenlere antrenman videolarıyla ilham oluyor. 10 videodan oluşan Red Bull Project Pro adlı seride herkes, evde Ayhancan ile antrenmanlarını yapabilecek.

Türkiye’nin en önemli otomobil yarışçılarından biri olarak değerlendirilen Ayhancan Güven, kendine dayanıklılıkta meydan okumak isteyenlere Red Bull Project: Pro isimli video serileriyle ilham oluyor.

Haberin Devamı

Red Bull sporcusu Ayhancan Güven ile evde antrenman yapmak isteyenler için dayanıklılık programı önce fonksiyonel hareketlerle beraber nabız yükseltmeyi hedefliyor. İlk videoda 20 dakikalık bir ısınma ile başlayan dayanıklılıkta kendi meydan okuma, önce bacaklar, sonra karın daha sonra da kol, göğüs, omuz ve kalça kaslarına odaklanıyor. Dengeli bir kas yoğunluğu yakalamayı hedefleyen 10 video sonunda dayanıklılık seviyesinin de artmasını sağlıyor.

DAHA FAZLASI İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ!

YORUM YAZ