MENÜ

Red Bull Sporcuları hafta sonu Avrupa’da piste çıkıyor

Dünya Superbike Şampiyonası’nda şampiyonluğun en büyük adaylarından Toprak Razgatlıoğlu ve Dünya Supersport Şampiyonası’ndaki temsilcilerimiz Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü ise hafta sonu İspanya, Katalunya Pisti’nde mücadele edecek. Heyecanla beklenen yarışlar Red Bull TV ekranlarında yayınlanacak. Moto2 klasmanında ülkemizi temsil eden Red Bull sporcusu Deniz Öncü ise pazar günü Portekiz Portimao Pisti’nde boy gösterecek.

Red Bull Sporcuları hafta sonu Avrupa’da piste çıkıyor

Dünya Superbike Şampiyonası’nda (WSBK) ülkemizi temsil eden Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu ve Dünya Supersport Şampiyonası’nda (WSSP) mücadele veren genç sporcular Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü, hafta sonu İspanya Katalunya Pisti’nde gerçekleşecek olan sezonun ikinci yarışında mücadele edecek. Bu yılın en büyük şampiyonluk adaylarından Razgatlıoğlu’nun yarışları 23 Mart Cumartesi ve 24 Mart Pazar günü TSİ 16.00’da, Sofuoğlu ve Öncü’nün yarışları ise 17.15’te başlayacak. Temsilcilerimizin mücadele edeceği yarışlar Red Bull TV ekranlarından canlı yayınla seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Bu yıl Moto2 klasmanında ülkemizi temsil eden Red Bull sporcusu Deniz Öncü ise Portekiz’de Portimão Pisti’nde yarışacak. Genç sporcunun heyecan dolu mücadelesi 24 Mart Pazar günü TSİ 15.15’te başlayacak.

YORUM YAZ