MENÜ

Red Bull Neymar Jr's Five Sokak Futbolu - Haftanın panaroması

Red Bull Neymar Jr’s Five Sokak Futbolu Turnuvası’nda 3 eleme geride kaldı. Turnuvanın bu haftaki heyecanı Bursa, Kayseri ve Mersin şehirlerinde yaşandı.

Red Bull Neymar Jr's Five Sokak Futbolu - Haftanın panaroması

Red Bull Neymar Jr’s Five Sokak Futbolu Turnuvası’nda 3 eleme geride kaldı. Turnuvanın bu haftaki heyecanı Bursa, Kayseri ve Mersin şehirlerinde yaşandı. İşte Red Bull Neymar Jr’S Five Sokak Futbolu Turnuvası’nda bu haftanın ‘En’leri:

Haberin Devamı

Haftanın Takım: Spor

Haftanın En Golcü Takımı: Spor AŞ

Haftanın En Yoğun Katılımlı Şehri (Seyirci Sayısı): Bursa

Haftanın Toplu Final Sonuçları:

Bursa: Kuştepe-Chelsea: 3-2

Kayseri: Spor AŞ-Atılgans: 5-0

Mersin: Dream Team-Werder Veremem: 5-0

Gelecek Haftanın Programı – 14-15 Mart

Ankara: Cepa AVM Otopark

İstanbul: Beşiktaş Meydanı

İstanbul: Bakırköy Zuhurat Baba Stadyumu

Konya: Konya Büyükşehir Stadyumu

Finale Kalan Takımlar

Kuştepe, Spor AŞ, Dream Team

ŞAMPİYON GÖRÜŞLERİ

KUŞTEPE: Çok güzel bir atmosferde, Red Bull Neymar Jr’s Five gibi önemli bir turnuvada Bursa’nın en iyisi olduğumuz için çok mutluyuz. Biz başından beri Brezilya’ya gideceğimize inanıyoruz. Bursa bizim için ilk adımdı. Geçen sene finalde kaybettiğimiz bu turnuvada bu sene o ilk adımı da attık. Çok mutluyuz.

Haberin Devamı

DREAM TEAM: Bizi çocukluğumuzdaki mahalle hayatımıza geri döndürdüğü için Red Bull Türkiye ailesine çok teşekkür ederim. Biz en başında Red Bull Neymar Jr’s Five’ta hedefi Türkiye şampiyonu olarak Brezilya’ya gitmek olarak belirledik. Önümüzde final için uzun bir süre var, ekstra antrenmanlar yaparak final için hazır hale geleceğiz. Tek hayalimiz Neymar Jr’a karşı mücadele etmek. Brezilyalı yıldıza buradan sesleniyoruz. Bizi beklesin.

SPOR AŞ: Red Bull Neymar Jr’s Five gibi keyifli ama zorlu bir turnuvada Kayseri gibi bir futbol şehrinde birinci olmaktan dolayı çok mutluyuz. Biz bu yola Brezilya için çıktık. Türkiye Finali’nden sonra da Brezilya’ya gidip, Neymar Jr ve arkadaşları ile karşılaşacağız. Buna inanıyoruz. Şimdilik takımımızı toplayıp kendi mahallemizi ve ilimizi salladık. Sırada Dünya Finali’nde tüm dünyayı sallamak var.

YORUM YAZ