MENÜ

Red Bull Flick'te rekabet devam ediyor

Türkiye’nin en büyük CS:GO kapışması olan Red Bull Flick kıyasıya bir rekabete sahne olmaya devam ediyor. Oyunseverlerin, yıllara meydan okuyan oyun Counter Strike’ta 2’ye 2 formatında mücadele ettiği Red Bull Flick’te çevrimiçi elemeler sürüyor. Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin evlerinden katılabileceği, 2 çevrimiçi eleme 20-21 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Red Bull Flick'te rekabet devam ediyor

Türkiye’nin en büyük CS:GO kapışması olan Red Bull Flick, şampiyonunu bulmak için yola çıktı. Amatörden profesyonele tüm oyunseverler, köklü oyun CS:GO’da 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele edecek. Şampiyonluğa giden yol ise, çevrimiçi elemeler, play-off turu ve final etabından geçecek.

Haberin Devamı

CS:GO’da takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin mücadelesine sahne olan Red Bull Flick’te üçüncü hafta elemeleri de tamamlandı. 13-14 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen çevrimiçi elemeler sonucunda play-off turuna katılmaya hak kazanan 2 takım ise Machine ve Saksafon oldu.

YORUM YAZ