MENÜ

Recep Uçar: Namağlup lider olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz

Tuzlaspor’u 2-1 yenen Ümraniyespor’da teknik direktör Recep Uçar, namağlup lider olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Recep Uçar: Namağlup lider olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında Tuzlaspor’u 2-1 yenen Bereket Sigorta Ümraniyespor’da teknik direktör Recep Uçar, namağlup lider olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uçar, mücadele öncesi zor bir maç yaşayacaklarını bildiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Maça iyi başladıklarını ve golü erken bulduklarını vurgulayan Uçar, şöyle konuştu:

"Sezon başından beri en iyi yaptığımız şeylerden biri hücum ederken savunmayı da iyi yapmamızdı. Ancak bu maçta bunu gerçekleştiremedik, Sedat’ı da tebrik etmek lazım çok güzel bir gol attı. Topun hızını yavaş çevirdiğimiz bir maç oldu. Değişikliklerle üretkenliğe zenginlik kattık. Bu senenin en anlamlı galibiyetlerinden birini getiren bir maç oldu, bu yüzden oyuncularımı kutluyorum. Normalde kaybederken çok şey öğrenirsiniz ama bugün kazanırken çok fazla almamız gerek ders olan bir maç oynadık. 11. haftaya bakınca ligde namağlup bir şekilde lider olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz."

YORUM YAZ