MENÜ

Rebrov Dinamo Kiev'den kovulabilir!

UEFA Avrupa Ligi B Grubu son maçında Beşiktaş'ı maçın İskoç hakemi Craig Thomson'un skandal yönetimi kararlarıyla yenerek Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmasına engel olan Dinamo Kiev'de büyük şok yaşanıyor.

Rebrov Dinamo Kiev'den kovulabilir!

Beşiktaş maçı öncesinde ligde de zor günler yaşayan Dinamo Kiev için, asıl önemli maçın ligde şampiyonluk mücadelesi verdiği ezeli rakibi Shakhtar Donetsk ile oynayacağı karşılaşma olduğu söyleniyordu. Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergei Rebrov'un Shakhtar maçının kazanılamaması halinde kovulacağı ifade ediliyordu.

Ezeli rakibine kaybetti

Ukrayna Premier Ligi'nin 18. hafta maçında dün oynanan maçta Dinamo Kiev sahasında lider Shakhtar Donetsk'e 9 kişi kaldığı maçta 4-3 mağlup oldu. Bu sonuçla Rebrov'un takımı lider Shakhtar'ın 13 puan gerisine düştü.

Dinamo Kiev evinde oynadığı maçta 1. dakiiikada Junior Mores'le 1-0 öne geçse de bu gole konuk takım 3. dakikada Khacheridi ile cevap verdi.30. dakikada Rybalka'yla yeniden öne geçen Kiev devreyi 2-1 önde kapattı.

50. dakikada Shakhtar Fred eşitliği sağlarken, 58'de Ferreyra'nın golüyle maçta 3-2 öne geçti.

Dinamo Kiev'de ilk golün sahibi Junior Moraes 60. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Shakhtar Donetsk Khacheridi ile 88'de farkı ikiye çıkardı: 2-4. 90'dakikada Artem Besedin'in golü ise Kiev için teselliden öteye geçemedi.3-4 Uzatma dakikalarında Rybalka kırmızı kart gördü ve Dinamo Kiev 9 kişi kaldığı maçı 4-3 kaybetti.

Şota'dan Beşiktaş'a Hapoel uyarısı!

Türk taraftarlardan gönderme

Bu arada Beşiktaş karşılaşması sonrasında hakemin skandal yönetimine rağmen hem teknik direktör Rebrov hem de Dinamo Kiev'li futbolcular yaptıkları küstah ve hakemi haklı gören açıklamaları ile tepki çekmişti.

Dinamo Kiev'in Shakhtar'a, Beşiktaş gibi 9 kişi kalarak 4-3 kaybetmesinin ardından, Türk taraftarlardan sosyal medyada ilginç yorumlar geldi. Bu ilginç yorumlardan bazıları ise şöyle:

'Gülme Beşiktaş'a gelir başına'

'İskoç hakem gelip kurtarsaydı sizi'

'Gün gelir devran döner Rebrov Bey!'

Kaynak: Skorer

Quaresma'yı zor tuttular!

Haberin Devamı
YORUM YAZ