MENÜ

Real'in son bombası Pato!

Her sezon dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katan Los Galacticos'un Brezilyalı oyuncu için Milan'a 63 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu kaydedildi.

Real'in son bombası Pato!

Real Madrid transfere doymuyor... Geçen sezon Kaka, Ronaldo, Xabi Alonso gibi yıldızları kadrosuna katan Los Galacticos’un yeni hedefinin Alexandre Pato olduğu bildirildi. İtalya’nın önde gelen gazetelerinden La Repubblica, Eflatun-Beyazlı ekibin Başkanı Florentino Perez’in ajandasındaki 1 numaralı ismin Milan’ın genç sambacısı olduğunu yazdı. Haberde Real’in, 63 milyon Euro’luk cazip bir teklifle Kırmızı-Siyahlılar’ın kapısını çalmaya hazırlandığı ifade edildi. 20 yaşındaki genç yetenek, özellikle bu sezonki performansıyla göz kamaştırıyor.

Dünya Kupası’nda yoklar...
Bu arada Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Dunga’nın, Serbest İrlanda’yı 2-0 yendikleri maçtan sonra yaptığı açıklamalarla son dönemde Milan forması altında başarılı karşılaşmalar çıkaran Pato-Ronaldinho ikilisinin 2010 Dünya Kupası’na gitme olasılığı ortadan kalktı. Tecrübeli teknik adamın, Güney Afrika’da organize edilecek dev futbol turnuvasında bu iki ismi de kesinlikle kadroda düşünmediği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ