MENÜ

Real, sahadan silindi: 4-2

Son Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa Şampiyonu Real Madrid, La Liga'nın ikinci haftasında Real Sociedad'a 4-2 mağlup oldu.

Real, sahadan silindi: 4-2

Maça çok hızlı başlayan Real Madrid, 5. dakikada Sergio Ramos ve 11. dakikada Gareth Bale ile 2-0 öne geçti. Ev sahibi Real Sociedad, Real Madrid'in baskılı oyununa boyun eğmedi ve 35’te Inigo Martinez ile farkı bire indirdi. Bask ekibi ilk yarı bitmeden 41. dakikada David Zurutuza'nın golüyle skora dengeyi getirdi. Takımlar soyunma odasına bu 2-2'lik skorla gitti.

Taraftarın desteğiyle rüzgarı arkasına alan Real Sociedad, dakikalar 65’i gösterirken Zurutuza tekrar sahneye çıktı takımını öne geçirdi 3-2. 76. dakikada takımın yıldız ismi Carlos Vela'nın golüyle Sociedad, Real Madrid karşısında farkı 2'ye çıkardı ve skoru 4-2'ye getirdi. Kalan dakikalarda rakibinin geri dönüşüne karşı koyamayan Los Galacticos, mücadeleyi 4-2 kaybetti ve La Liga'daki ilk mağlubiyetini aldı. Muhteşem bir geri dönüşle güçlü rakibini yenen Real Sociedad ise, ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ