MENÜ

Real Madrid'in yeni stadı büyüledi!

Dünyanın en büyük kulüplerinden birisi olan İspanyol devi Real Madrid, Corona virüs pandemisini fırsat bilerek stadyumu Santiago Bernabéu’yu yenileme çalışmalarına devam ediyor. Real Madrid kulübü, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla taraftarlarına heyecan yaratırken yeni stadyumun olacağı model ise büyük beğeni topladı. İşte Real Madrid’in tanıttığı son model Santiago Bernabéu!

Dünya devi yıldızlar topluluğu Real Madrid, yenilenmesi planlanan Santiago Bernabeu Stadı'nın projesini yeni paylaştığı videoyla tanıttı. 1 Mart 2020’de son kez bu stadyumda maça çıkan ve Corona virüs pandemisi nedeniyle boş tribünlerin oluşacağından dolayı stadyumu yenilemek için bu dönemi iyi bir fırsat olarak gören Real Madrid, Santiago Bernabéu’yu yenileme çalışmalarına başlamıştı.

Haberin Devamı

Çıktığı maçlara Alfredo di Stefano stadında oynayan Real Madrid, 2022 yılının sonbaharında yenilenmiş bir şekilde Santiago Bernabeu’ya kavuşmayı bekliyor. Santiago Bernabéu’nun yenilenince oluşacak olan halini paylaşan Real Madrid, taraftarlarına büyük heyecan yaşattı.

YORUM YAZ