MENÜ

Real Madrid'den çılgın anlaşma

İspanyol devi, uzun yıllardır forma sponsorluğunu yapan Adidas'la olan sözleşmesini 2028'e kadar uzattı. Los Galacticos’un kasasına girecek paranın senelik 152 milyon Euro (1 milyar 68 milyon TL) olduğu öğrenildi.

Real Madrid'den çılgın anlaşma

Dünyanın en büyük futbol kulüpleri arasında yer alan Real Madrid, uzun yıllardır forma sponsorluğunu yapan Adidas’la olan anlaşmasını uzattı. Taraflar arasında yapılan görüşmelerin ardından imzalar resmen atıldı ve ortaya çılgınca bir anlaşma çıktı.

Haberin Devamı

Real, önceki gün yaptığı açıklamada yeni sözleşmesinin 2028 yılına kadar olduğunu duyurdu. Sözleşmenin detayları hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmazken, İspanyol basınında çıkan haberlere göre Alman firması, İspanyol devine bu süreçte toplamda 1.2 milyar Euro ödeyecek.

Barcelona’yı geride bıraktı

2020’de hayata geçecek anlaşma sonrası kasasına her sene yaklaşık 152 milyon Euro girecek olan Los Galacticos, bu alanda tüm rakiplerini geride bırakarak zirveyi eline geçirdi. Daha önce listede senelik 40 milyon ile dördüncü olan Real, 1 numara olan ezeli rakibi Barcelona’yı geride bıraktı. Yeni listenin ilk 5’inde Madrid ekibinin ardından Barça, Manchester United, Chelsea ve Bayern Münih geliyor

YORUM YAZ