MENÜ

Real Madrid'de Eden Hazard bilmecesi! Takımdan ayrılacak mı?

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen Eden Hazard'ın takımdaki geleceği tartışılıyor. Eflatun-Beyazlı ekip, Belçikalı yıldızı takımdan göndermek istiyor ancak Hazard, Madrid'den ayrılmaya sıcak bakmıyor.

Real Madrid'de Eden Hazard bilmecesi! Takımdan ayrılacak mı?

Real Madrid'de beklenen performansı veremeyen ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin planları narasında yer almayan Eden Hazard'ın takımdaki geleceği tartışılıyor.

Haberin Devamı

Marca'da yer alan habere göre Real Madrid futbolcuyu takımdan göndermek istiyor. Ancak Hazard, ara transfer döneminde takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyor.

Kylian Mbappe ve Erling Haaland'ı kadrosuna katmak isteyen Real Madrid, Hazard'ın yüksek maaş yükünden kurtulmayı planlıyor. Hazard'ın ise Ocak ayında takımdan ayrılmaya sıcak bakmadığı, sezon sonu ise bu konuyu tekrardan değerlendirebileceği aktarılıyor.

Talipleri az

Yıldız futbolcuyla ilgilenen kulüp sayısı da oldukça az. Hazard'ın ismi eski takımı Chelsea ile anılıyor olsa da bu ciddi bir seçenek değil.

Futbolcuyla bir diğer Premier Lig ekibi Newcastle United'ın da ilgilendiği iddia ediliyordu. Ancak küme düşmemek için mücadele eden takım, performansından emin olduğu futbolcuları kadrosuna katmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Bu sezon 16 maçta forma giyen Belçikalı futbolcu yalnızca 2 asistlik performans göstermiş durumda.

YORUM YAZ