MENÜ

Yıldız oyuncu Madrid'de görüntülendi: Dev transfer gerçekleşiyor mu?

La Liga'da oynadığı dokuz karşılaşmada aldığı sekiz galibiyetle ligin zirvesinde yer alan Real Madrid, ses getirecek bir transferi gizli gizli bitirmek için çalışmalar yürütüyor. Dünyaca ünlü yıldız isim bir futbolsever tarafından Madrid'de görüntülendi. İşte detaylar...

Yıldız oyuncu Madrid'de görüntülendi: Dev transfer gerçekleşiyor mu?

Yaz transfer sezonu aylar önce sona ermiş olsa da takımlar şimdiden devre arası transferlerini yapmak için çalışmalara başladı. Birçok Avrupa devi bazı transferlerde karşı karşıya gelebiliyor. Erken davranan kulüpler ise yıldız isimleri kadrosuna katıyor.

Haberin Devamı

REAL MADRID'İN İLK HEDEFİ MBAPPE

Geçtiğimiz günlerde İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin sezon öncesi transfer döneminde Arda Güler için 20 milyon Euro önerdiği, ancak genç oyuncunun bu teklifle hiç ilgilenmediği öğrenildi.

Yıldız oyuncu Madridde görüntülendi: Dev transfer gerçekleşiyor mu

PSG'nin bu transfere girmesinin sebebi olarak ise Real Madrid'in Kylian Mbappe'nin aklını çelmesi olarak gösterildi. Fransız yıldız da İspanyol devinde forma giymek istiyor. Devre arasında bu transferde sıcak gelişmeler yaşanabilir.

MADRİD'DE ORTAYA ÇIKTI

İtalyan basını bugün İspanya'nın başkenti Madrid'de çekilmiş bir video yayınladı. Görüntülerde ünlü bir otelden çıkan kapüşonlu bir kişinin kapıda kendisi için hazırlanmış bir araca bindiği görüldü.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu Madridde görüntülendi: Dev transfer gerçekleşiyor mu

İddialara göre, yüzü net şekilde görünmeyen bu kişinin Juventus'un Sırp yıldızı Dusan Vlahovic olduğu iddia edildi. Karim Benzema'nın ayrılmasının ardından yerini aynı seviyede bir isimle dolduramayan Real Madrid'in yıldız isimle yakından ilgilendiği biliniyor.

TRANSFER GÖRÜŞMESİ Mİ YAPILDI?

Görüntülerdeki kişinin yüzü net görünmese de kendisinin Vlahovic olduğu ve Real Madrid ile transfer görüşmesi yaptığı da iddialar arasında yer aldı.

Juventuslu yıldız Madrid'de görüntülendi! Dev transfer gerçekleşiyor mu?

2022 yılında Fiorentina'dan Juventus'a 81.60 milyon Euro karşılığında transfer olan 23 yaşındaki oyuncu bu sezon sahaya çıktığı altı maçta dört kez gol sevinci yaşarken bir kez de asist yaptı. Vlahovic yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak.

Yıldız oyuncu Madridde görüntülendi: Dev transfer gerçekleşiyor mu

YORUM YAZ