MENÜ

Yaptığı beğeniyle Fenerbahçelileri çılgına çeviren Arda Güler'den açıklama! 'Beğendim ama...'

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından sezon başı Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Sarı-Lacivertli ekibin taraftarlarını çılgına çeviren bir beğenide bulundu. Arda, konuyla alakalı ilk kez konuştu.

Yaptığı beğeniyle Fenerbahçelileri çılgına çeviren Arda Güler'den açıklama! 'Beğendim ama...'

Fenerbahçe'den sezon başı İspanya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından sosyal medyada çok konuşulan bir beğeni yapmıştı.

Haberin Devamı

KEREM'İN VE BARIŞ'IN GÖNDERİSİNİ BEĞENMİŞTİ

Genç milli futbolcu, Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktüroğlu'nun ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi sonrası paylaştığı gönderiyi beğenerek Fenerbahçeli taraftarlardan tepki almıştı.

'İSTANBUL SARI KIRMIZI"

Arda Güler'in Kerem Aktürkoğlu'nun "İstanbul sarı kırmızı" ve Barış Alper Yılmaz'ın "Şen ola Cimbom, şen ola" paylaşımlarını beğenmesi, sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu.

Yaptığı beğeniyle Fenerbahçelileri çılgına çeviren Arda Gülerden açıklama Beğendim ama...

TARAFTAR ÇILGINA DÖNMÜŞTÜ

Arda Güler'in bu beğenilerinden sonra Fenerbahçeli taraftarlar adeta çılgına döndü ve sosyal medyadan genç futbolcuya tepki yağdırmıştı.

BEĞENİLERİ GERİ ALDI

Gelen tepkilerden sonra Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz’ın paylaşımlarındaki beğenilerini kaldırarak gelen tepkilere kayıtsız kalamamıştı. 

Haberin Devamı

ARDA İLK KEZ KONUŞTU! 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Sports Digitale'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Milli Takım’dan abilerim olduğu için fotoğrafı beğendim ama alttaki açıklamayı görünce anında beğeniyi geri çektim. Fenerbahçe taraftarını asla incitmek istemem. Onların yeri bende çok ayrı. O yüzden hemen kaldırdım." 

YORUM YAZ