MENÜ

Xavi'den şaşırtan Real Madrid sözleri: Hala favoriler

Barcelona'nın teknik direktörü Xavi, yarın akşam Real Madrid ile oynayacakları Copa Del Rey yarı finali öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Xavi'den şaşırtan Real Madrid sözleri: Hala favoriler

İspanyol teknik direktör Xavi'nin takımı yarın akşam Real Madrid ile Copa Del Rey yarı finalinde karşılaşacak. İlk maçı 1-0 kazanarak avantajı alan Barcelona, yarın akşam tur atlamak için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Xavi'nin öğrencileri Real Madrid'le oynadıkları 3 El Clasico maçınıda kazanmayı başarmıştı.

Xavi Barcelona ile Şampiyonlar Ligi'nden ve Avrupa Ligi'nden elenmişti. Ancak ligde iyi bir performans sergileyen takım 71 puan ve 12 farkla Real Madrid'in önünde ve şampiyonluğa çok yakınlar.

'KAZANMAMIZ BİR ŞEY İFADE ETMİYOR'

Real Madrid ile oynadıkları 3 maçın bir anlam ifade etmediğini söyleyen Xavi, "3 El Clasico'yu kazanmış olmamız bir şey ifade etmiyor. Yarın başka bir futbol savaşı olacak. İntikam için çıkacaklar, buraya yaralı olarak gelecekler, son 3 El Clasico'yu kaybettiler. Buraya yaralı gelecekler, eminim.

Xaviden şaşırtan Real Madrid sözleri: Hala favoriler

'BENİM İÇİN HALA FAVORİLER'

Madrid'in 3 karşılaşmayı da kaybetmesinden dolayı oldukça dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizen İspanyol teknik adam öğrencilerine, "Madrid yarın gelecek ve yenebilirler, herhangi bir takıma karşı da yenebilirler. Çok fazla deneyimleri var, geri dönüşler yapmaya alışkınlar. Benim için hala favoriler. lig maçında ve Süper Kupa'da daha iyiydik ama ilk maçta yoktuk." diyerek mücadelenin çekişmeli geçeceğinin sinyalini verdi.

Haberin Devamı

Barcelona'da yarın oynanacak olan karşılaşmada Ousmane Dembele, Frenkie de Jong ve Andreas Christensen sakatlıklarından dolayı sahada olamayacak.

YORUM YAZ