MENÜ

Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler'den İspanyolları şaşırtan karar

Fenerbahçe'den 20 milyon Euro bonservis ve 10 milyon Euro bonuslar karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in aldığı karar İspanyolları şaşırttı! İşte detaylar...

Real Madrid'in yeni transferi Arda Güler'den İspanyolları şaşırtan karar

Fenerbahçe'nin 2019 yılında Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Arda Güler, A Takım ile sahaya çıktığı ilk anda ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğunu göstermişti.

Haberin Devamı

YILDIZ OYUNCUYU ANTRENMANDAN KOVDU

Genç oyuncu zaman içerisinde nadirde olsa forma hakkı bulurken, Jorge Jesus döneminde ise adeta formayı kapmayı başardı. Ligin ilk yarısında Portekizli teknik adamın ilk 11'de yer vermediği yıldız oyuncu çalışarak ve şans bulduğunda kalitesini göstererek formayı kaptı.

Real Madridin yeni transferi Arda Gülerden İspanyolları şaşırtan karar

2022/2023 sezonunda tüm kulvarlarda 35 maçta şans bulan Arda Güler, altı kez gol atmayı başarırken yedi kez de asist yaptı.

BARCELONA VE REAL MADRID ARDA İÇİN YARIŞTI

Avrupa'nın birçok kulübünün transfer listesinde ilk sırada yer alan Arda Güler için en ciddi hamleyi Barcelona yaptı. Katalan devi, Sportif Direktör Deco'yu İstanbul'a göndererek transferi bitirmeyi amaçladı.

Bu gelişmenin ardından Real Madrid devreye girdi. Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin bizzat telefonda görüştüğü genç oyuncu İspanyol ekibinde forma giymeye ikna oldu. Barcelona'yı reddeden Arda Güler, Real Madrid ile altı yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

"Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne kadar gelmemde katkısı olan herkese teşekkür ederim. Bugün beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Ben de bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak benim için çok büyük gurur. Herkese çok teşekkür ederim."

REAL MADRID TOP BAŞI YAPIYOR

Geçtiğimiz sezon La Liga'da şampiyonluğu Barcelona'ya kaptıran ve Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Manchester City'e elenen Real Madrid, bu sezon hem ligde hem de Devler Ligi'nde zafere ulaşmayı amaçlıyor.

Real Madridin yeni transferi Arda Gülerden İspanyolları şaşırtan karar

 

Milli takımlarda forma giymeyen oyuncular bugün Valdebebas'ta sezonun ilk antrenmanına çıkacak. Oyuncular Sanitas La Moraleja Üniteversitesi Hastanesi'nde rutin kontrollerden geçti.

'NEDEN ŞİMDİ GİTMEK İSTEMİYOR?'

Yeni transferlerden Jude Bellingham ve Arda Güler de antrenmanda yer alacak.

ARDA'NIN KARARI İSPANYOLLARI ŞAŞIRTTI

Milli takımlarda forma giyen oyunculara bir hafta daha tatil izni verilmişti. Arda Güler ise bu tatil hakkını iptal ederek Real Madrid'in antrenmanı için tesislere geldi.

Real Madridin yeni transferi Arda Gülerden İspanyolları şaşırtan karar

Genç yıldızın bu kararı İspanyollar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken aynı zamanda takdir de edildi.

Real Madrid, 19 Temmuz günü Amerika Birleşik Devletleri'ne gidecek.

REAL MADRID MAÇ PROGRAMI

İspanyol devi ABD'de 24 Temmuz Pazartesi günü ilk olarak Milan ile karşılaşacak. Bu maçtan üç gün sonra 27 Temmuz'da ise rakip Manchester United olacak.

29 Temmuz'da Barcelona ile mücadele edecek olan Real Madrid son olarak Juventus ile karşı karşıya gelecek ve ABD kampını tamamlayacak. Arda Güler de bu maçlarda forma bulmak için Teknik Direktör Carlo Ancelotti'den şans bekleyecek.

Haberin Devamı

Real Madridin yeni transferi Arda Gülerden İspanyolları şaşırtan karar

YORUM YAZ