MENÜ

Real Madrid'in Arda Güler'den talebi 'yok artık' dedirtti!

Son olarak Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos'un destek mesajı verdiği Arda Güler ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Kulübün, 18 yaşındaki orta sahadan yeni bir talebi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Real Madrid'in Arda Güler'den talebi 'yok artık' dedirtti!

Real Madrid'de fiziksel gelişimini hızlandıracak kadar süre alamayan ve zaman zaman takımdan kiralık olarak gönderileceği iddia edilen Arda Güler, sürpriz bir taleple karşı karşıya kaldı. Real Madrid, Fenerbahçe'nin eski yıldızından tam olarak ne istediğini bildirdi. Bunun için Arda'nın çalışacağı antrenör de belirlendi.

Haberin Devamı

KROOS'TAN SÜRPRİZ ÇIKIŞ

Real Madrid'in Arda Güler'le alakalı aldığı karardan önce takımın Alman orta sahası Toni Kroos'tan, süper solakla alakalı sürpriz bir çıkış geldi. Yıldız futbolcu, Carlo Ancelotti'nin Arda Güler konusunu iyi yöneteceğini vurgularken Türkiye'ye mesaj gönderdi. Kroos konuyla ilgili, "Türk taraftarlar, Arda Güler'in Real Madrid'de olmasından dolayı gurur duyuyorlar. Biraz sabırsızlanıyorlar ve tabii ki bir an önce oynamasını istiyorlar. Mükemmel bir teknik direktörümüz var ve durumu kesinlikle çok iyi idare edecektir" sözlerini sarf etti.

Real Madridin Arda Gülerden talebi yok artık dedirtti

GÖZLER SEVILLA MAÇINDA

Geçtiğimiz hafta sonu Rayo Vallecano karşısında iki puan kaybeden Real Madrid, hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisi yapmayacak. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri 25 Şubat Pazar gecesi La Liga'nın 26. hafta mücadelesinde Sevilla'yı konuk edecek. Santiago Bernabeu'da oynanacak mücadele saat 23.00'te başlayacak. Daha sonra Valencia ile karşı karşıya gelecek olan Real Madrid, ardından ise 6 Mart Çarşamba gecesi Şampiyonlar Ligi'nde evinde Leipzig rövanşına çıkacak. Alman kulübünü ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup eden Los Blancos, çeyrek final için oldukça avantajlı durumda.

Haberin Devamı

ARDA'DAN SÜRPRİZ TALEP!

Öte yandan Real Madrid'i çok yakından takip eden Defensa Central'de yer alan habere göre Madrid, Arda'nın fiziksel gelişimiyle alakalı yıldız oyuncudan isteğini açıkça belli etti. Habere göre takımın kondisyon antrenörü Antonio Pintus'un geleceğe yönelik planlarından biri de geçmişte Rodrygo Goes ile izlenen stratejiyi Arda Güler ile tekrarlamak. Kulüp, Türk oyuncunun vücudunu güçlendirmek için aşamalı olarak yapılması gereken ve Pintus tarafından denetlenecek bir plan tasarladı.

5 KİLO KAS KAZANMASI GEREK

Söz konusu haberde konuyla ilgili, "Kulübün düşüncesi, oyuncunun önümüzdeki yıllarda daha rekabetçi olabilmesi ve giderek fizikselleşen oyunla yüzleşebilmesi için yaklaşık 5 kilo kas kazanması ve böylece tüm kalitesini ortaya koyabilmesi. Bu yaz yapılacak çalışmalar sonucu tatil dönüşünde Arda Güler fiziksel açıdan kendisini geliştirmek zorunda" ifadeleri yer aldı.

YORUM YAZ