MENÜ

Real Madrid'den sürpriz Arda Güler kararı! İşte yapılan plan...

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, üst üste yaşadığı iki sakatlık nedeniyle henüz yeni takımında forma şansı bulamadı. Son yaşadığı sakatlığı atlatan Güler, sahalara dönmeye hazırlanırken İspanyol devinden Türk yıldızı hakkında sürpriz bir karar geldi. İşte tüm detaylar...

Real Madrid'den sürpriz Arda Güler kararı! İşte yapılan plan...

Real Madrid'de henüz resmi maça çıkamayan Arda Güler, en kısa sürede İspanyol deviyle resmi müsabakalara çıkma arzusunda. Yaşadığı sakatlıkları atlatan genç yıldız, formasını sırtına geçirmek için sabırsız görünse de İspanyol devinin onun için düşündüğü bir plan var. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

MODRIC'TEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Real Madrid'den takım arkadaşı Arda Güler hakkında da konuşan Modric, “Arda harika bir çocuk, çok yetenekli bir oyuncu. Onu çok parlak bir gelecek bekliyor. Real Madrid taraftarına büyük sevinçler yaşatacağına eminim. Maalesef yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz bu yeteneğini ortaya koyma fırsatı bulamadı. Eminim önünde harika bir gelecek var” diye konuştu.

Real Madridden sürpriz Arda Güler kararı İşte yapılan plan...

“ONU KİMSEYLE KIYASLAMAYA GEREK YOK”

Modric, “Arda Güler, Türkiye'nin Luka Modric'i olur mu?” şeklinde yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: “Bırakın Arda Güler, Arda Güler olsun. Onu kimseyle kıyaslamaya gerek yok. Eminim kalitesini gösterecek ve büyük bir kariyeri olacak. Baskı altında olmasına gerek yok.”

ARDA GÜLER GERİ DÖNDÜ!

Haberin Devamı

Arda Güler, Real Madrid kadrosuyla antrenmanlara geri döndü. Genç futbolcunun milli aradan sonra hazır olması bekleniyor. Real Madrid, milli ara dönüşü 21 Ekim Cumartesi günü Sevilla deplasmanına çıkacak.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, üst üste yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü ilk resmî maçına çıkamadı ve herkes genç yıldızın ilk maçını bekliyor.

Real Madridden sürpriz Arda Güler kararı İşte yapılan plan...

SÜRPRİZ ARDA GÜLER KARARI!

Son sakatlığını atlatan genç futbolcunun önümüzdeki ilk maçta kadroda olması bekleniyordu. Ancak Marca'nın haberine göre Real Madrid teknik ekibi, yıldız oyuncuyu takımın maç kondisyonuna entegre etmeden önce fiziğinin geliştirilmesi gerektiğine inanıyor ve bu yönde ciddi bir hazırlık yapılıyor. Los Blancos, Arda için şu anda temkinli davranma kararı aldı. Bu yüzden Fenerbahçe'nin eski yıldızı, ilk maçına çıkmak için bir süre daha beklemek zorunda kalabilir. 

Real Madridden sürpriz Arda Güler kararı İşte yapılan plan...

İKİ AY UZAK KALDI

Genç yıldız, sezon öncesinde Real Madrid'in ABD kampında dizinden sakatlandı ve tedavisi için Madrid'e döndü. Sahalardan iki ay uzak kalan yıldız futbolcu, eylül ayının sonunda geri döndü ancak bu kez de üst adalesinden sakatlık yaşayarak yine sahalardan uzak kaldı. Şimdi gözler, sakatlığını atlatan genç genç oyuncunun sahalara dönmesine çevrildi ve büyük bir merakla nasıl bir performans ortaya koyacağı bekleniyor.

Haberin Devamı

Real Madridden sürpriz Arda Güler kararı İşte yapılan plan...

YORUM YAZ