MENÜ

Real Madrid'de değişim rüzgarı

Son yıllarda gençlere yatırım yapan Real Madrid yeni hamlelere hazırlanıyor. Geçmişte daha çok olmuş yıldızlara milyonlar harcayan Real Madrid son yıllarda strateji değiştirerek genç yıldızlara yatırım yapmaya başladı. Forvet hattı için yeni dört isim belirleyen Real Madrid yeni genç yıldızları kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Real Madrid'de değişim rüzgarı

Gelecek sezon sonunda önemli yıldız oyuncularından biri olan Karim Benzema ile yollarını ayırmaya hazırlanan Real Madrid şimdiden oyuncunun yerine gelecek dört aday belirledi. Erling Haaland ve Kylian Mbappe asıl hedefler olsa da şimdilik bu iki ismin transferleri zor gözüktüğü için Real Madrid başka adaylara yöneldi Marca'ya göre adaylar;

Haberin Devamı

Real Madridde değişim rüzgarı

JULIAN ALVAREZ

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 21.40 milyon Euro karşılığında Manchester City'nin River Plate'den transfer ettiği oyuncu sezon başında İngiliz ekibine katıldı. Özellikle Arjantin Dünya Kupası'nı kazanırken gösterdiği performansla izleyenleri etkileyen genç yıldız Real Madrid'in dikkatini çekti. Haaland'ın üstün performansından dolayı çoğu zaman yedek kalan oyuncu İspanyol devine transfer olabilir.

Real Madridde değişim rüzgarı

DUSAN VLAHOVIC

2022 Ocak'ta Fiorentina'dan Juventus'a 81.60 milyon Euro karşılığında transfer olan Sırp yıldız da Real Madrid'in listesinde. Bu sezon 36 maçta 11 gol atıp 4 asist yapan Vlahovic tam olarak beklentileri karşılayamasa da geçtiğimiz sezonlarda gösterdiği performanstan dolayı hala değerli yıldızlardan. Vlahovic ile Real Madrid'in yanında Bayern Münih de ilgileniyor.

Haberin Devamı

Real Madridde değişim rüzgarı

HARRY KANE

Tottenham altyapısından çıkan İngiliz yıldız Harry Kane uzun yıllardır Tottenham çatısı altında. Her sezon attığı gollerle takımını taşıyan Harry Kane dünyanın ve Premier Lig'in en önemli yıldızlarından. Real Madrid'in ilgilendiği yıldızlardan olan Harry Kane bu sezon 45 maçta 27 gol atıp 5 asist yaptı. Kane ile ciddi olarak Bayern Münih de ilgileniyor.

Real Madridde değişim rüzgarı

GONÇALO RAMOS

Bu sezon Benfica'da oldukça formda bir sezon geçiren Portekizli forvet Dünya Kupası'nda da gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çekmişti. Üst düzey performansının ardından Real Madrid'in de radarına giren Ramos bu sezon 43 maçta 25 gol atıp 11 asist yaptı.

Egemen Çidar

YORUM YAZ