MENÜ

Real Madrid'de bir imza daha resmen açıklandı

İspanyol devi Real Madrid, Vinicius Junior'ın ardından bir ismin daha imzasını resmen açıkladı. İşte detaylar...

Real Madrid'de bir imza daha resmen açıklandı

La Liga'da liderlik koltuğunda oturan Real Madrid, Ocak ayı devre arası transfer dönemi öncesi yıldızlarının sözleşmesini bir bir uzatıyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Vinicius Junior'ın sözleşmesini 2028'e kadar uzatan İspanyol devi Rodrygo'nun da sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı.

JUVENTUS'TA KENAN YILDIZ ŞAŞKINLIĞI

Real Madrid'in resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Real Madrid ve Rodrygo, 30 Haziran 2028 tarihine kadar kulübe bağlı kalacak olan oyuncu için sözleşme uzatma konusunda anlaştı.

Rodrygo, Real Madrid'e 2019 yılında, henüz 18 yaşındayken katıldı. Real Madrid Castilla formasıyla ilk maçına 14 Eylül'de çıktı ve 25 Eylül'de Real Madrid formasıyla ilk resmi golünü attı.

Real Madridde bir imza daha resmen açıklandı




A takım formasıyla geçirdiği beş sezonda 179 maça çıktı, 39 gol attı ve 8 şampiyonluk kazandı: 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Dünya Kulüpler Kupası, 1 Avrupa Süper Kupası, 2 La Liga şampiyonluğu, 1 Copa del Rey ve 2 İspanya Süper Kupası.

Henüz 22 yaşında olan Rodrygo, Real Madrid'in son sezonlarda kazandığı birçok şampiyonlukta belirleyici bir rol oynadı.

Haberin Devamı

Rodrygo, 14. Avrupa Kupasına giden yolda, Real Madrid'in artık tarihimizin bir parçası olan play-off'ları aşmasını sağlayan birçok gol attı. Takımın son şampiyonluğu olan Sevilla'daki Copa del Rey 2023'te 2-1'lik galibiyette iki gol attı ve finalin MVP'si oldu."

Real Madridde bir imza daha resmen açıklandı

YORUM YAZ