MENÜ

Real Madrid'de Arda Güler kararı! Yeni takımı belli oluyor

Real Madrid sezon sonunda Arda Güler'i gönderme kararı aldı. İspanyol devi az süre bulan genç yıldızı bir veya iki sezon kiralayacak.

Real Madrid'de Arda Güler kararı! Yeni takımı belli oluyor

Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler sezon sonunda yeni bir maceraya başlayacak. İspanyol basını milli futbolcunun yeni sezonda farklı bir takımda forma giyeceğini duyurdu. Ancelotti'nin süre vermekte zorlandığı Arda Güler'in yeni adresi için iki aday var...

Haberin Devamı

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR

Real Madrid'de sezon öncesi kampında sakatlanan ve sezon içinde iki sakatlık daha geçirerek uzun süre takımdan uzak kalan Arda Güler sakatlığını atlatmasına rağmen forma şansı bulmakta zorlanıyor. Sevilla ile oynanan maçta Ancelotti tarafından ısınmaya gönderilen ve maçın 78. dakikasında oyuna girmeye hazırlanan Arda Güler, Ancelotti'nin kararından vazgeçmesiyle oyuna girememişti. Arda Güler yaşanan bu gelişme üzerine büyük hayal kırıklığı yaşadı. Genç futbolcu sadece Kral Kupası'ndaki Arandina maçında ilk 11'de başlarken Atletico Madrid, Vallecano, Las Palmas ve Girona maçlarının son dakikalarında oyuna dahil olmuştu.

Real Madridde Arda Güler kararı Yeni takımı belli oluyor

ANCELOTTI, ARDA SORULARINDAN BIKTI

İspanyol basını Carlo Ancelotti'nin maçların ardından düzenlenen basın toplantılarında Arda Güler hakkında soruların sorulardan sıkıldığını iddia etti. Relevo'da yer alan haberde İtalyan teknik adamın her basın toplantısında Arda'nın sabretmesi gerektiğini söylemesine rağmen gelen sorulardan bıktı. İtalyan teknik adamın Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdiğini ve Celta Vigo ile oynanacak maçta kendisine şans vereceğini söylediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Real Madridde Arda Güler kararı Yeni takımı belli oluyor

'ZAMANI GELECEK'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, basın toplantısında Arda Güler ile ilgili soruları cevapladı. Ancelotti Arda için, 'Arda'nın oynaması daha çok koşullara bağlı. Ona karşı biraz sabırlı olmalıyız, gelişiminde ona dakikalar vermenin önemli olduğunu anlıyorum ama bazen bu maçların ve takımın taleplerine uymuyor. Ona güveniyorum ve taraftarların onun yeteneğini görmesini istiyorum. Ama zamanı gelecek.' ifadelerini kullandı.

 

AYRILIK İDDİASI: İKİ TAKIM VAR

Planeta Madrid'de yer alan habere göre Real Madrid, sezon sonunda Arda Güler'i kiralık olarak göndermeye hazırlanıyor. Kulüp, Arda Güler'i bir veya iki sezonluğuna kiralık oalrak gönderip oyuncunun daha güçlü dönmesini bekleyecek. Haberde Real Sociedad ve Milan'ın Arda Güler'i kiralık olarak transfer etme konusunda oldukça istekli oldukları vurgulandı. Real Madrid'in Arda Güler'den beklentilerinin oldukça yüksek olmasından dolayı milli futbolcunun bonservisiyle gönderilmesine izin verilmeyecek.

Haberin Devamı

Planeta Madrid'de yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Arda Güler, hiç şüphesiz, Carlo Ancelotti'nin bu sezon en az kullandığı oyuncu. Real Madrid Castilla'nın mücevheri Nico Paz bile bu sezon ondan daha fazla dakika aldı. İspanyol oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde Napoli'ye karşı bir gol bile attı. Tüm yollar Türk oyuncuyu gelecek sezon Santiago Bernabeu'dan uzaklaştırıyor. Kulüp onu kaybetmek istemiyor çünkü büyük bir potansiyele sahip olduğunu çok iyi biliyor. Bu nedenle, bir ya da iki sezonluğuna kiralık olarak dakikalar alabileceği ve böylece takıma çok daha olgun ve gelişmiş olarak dönebileceği bir takım arayacaklar."

Real Madridde Arda Güler kararı Yeni takımı belli oluyor

Arda Güler'i Jude Bellingham da durduramadı: Muhteşem gol
YORUM YAZ