MENÜ

Real Madrid'de Arda Güler kararı! Ancelotti resmen duyurdu

Transfer olduğu günden bu yana sahaya çıkacağı zaman iple çekilen Arda Güler için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Real Madrid'den de resmi açıklama geldi.

Real Madrid'de Arda Güler kararı! Ancelotti resmen duyurdu

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla izlediğimiz sezon başında da dünyanın en önemli kulüplerinden biri olan İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in ne zaman sahalara döneceği büyük merak konusu olmuştu.

Haberin Devamı

HENÜZ FORMA ŞANSI BULAMADI

Transfer olduğu günden bu yana Türk futbolseverlerin sahada görmek için sabzırsızlandığı 18 yaşındaki yıldız futbolcunun şanssızlıklar yakasını bırakmadı. Bir an önce sahaya çıkmak için sabırsızlanan Arda Güler'in oyunundan çok sakatlıkları İspanya'ya damga vurdu. Genç futbolcu transfer olduğu günden bu yana yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Los Galacticos'ta forma şansı bulamadı.

Real Madridde Arda Güler kararı Ancelotti resmen duyurdu

ANCELOTTI MÜJDEYİ VERDİ

Gelişimini yakından takip eden Ancelotti yarın oynanacak Rayo Vallecano maçı için kararını verdi ve basın mensuplarına Arda Güler'in kadroda olacağını açıkladı. Tecrübeli taknik adam açıklamalarında, "Arda Güler yarın kadroda olacak! İyileşti ama dakikalara ihtiyacı var." ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

BACAK KASLARI GÜNDEM OLDU

Yaklaşık 5 aydır Real Madrid'de olan ve İspanyol devi ile antrenmanlara çıkan yıldız oyuncunun bu süreçteki gözle görülür değişimi dikkat çekti. Arda'nın bu süreçte yaşadığı gelişimde özellikle bacaklarının kaslandığı görülürken bu fotoğraf kısa sürede futbolseverler arasında en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

KADRO AÇIKLANDI

Real Madrid'in Rayo Vallecano maçı kamp kadrosu açıklandı ve beklenildiği üzere Arda Güler uzun bir aranın ardından kendisine yer bulmayı başardı. 

Real Madrid'in kamp kadrosu şu şekilde:

Lunin, Kepa, Pineiro, Carvajal, Alaba, Nacho, Lucas, Fran Garcia, Rüdiger, Bellingham, Kroos, Modric, Camavinga, Valverde, Arda Güler, Nico Paz, Vinicius Junior, Rodrygo, Joselu, Brahim.

Real Madridde Arda Güler kararı Ancelotti resmen duyurdu

YORUM YAZ