MENÜ

Real Madrid yeni imzayı resmen açıkladı! Carlo Ancelotti...

Arda Güler'in formasını giydiği La Liga devi Real Madrid, İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti ile anlaşmaya vardı. Taraflar, imzayı attı. İşte detaylar...

Real Madrid yeni imzayı resmen açıkladı! Carlo Ancelotti...

Real Madrid, teknik direktörü Carlo Ancelotti ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı. Brezilya Millî Takımı'na gideceği iddia edilen İtalyan hoca, böylelikle bu söylentileri taca attı. Ancelotti'nin Real Madrid ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyordu.

Haberin Devamı

Real Madrid'den açıklama

Real Madrid'in resmî internet sitesinden yapılan açıklamada, "Real Madrid C. F. ve Carlo Ancelotti, teknik direktörümüzün sözleşmesini 30 Haziran 2026 tarihine kadar uzatma konusunda anlaşmaya vardı. Carlo, Real Madrid teknik direktörü olarak geçirdiği beş sezonda 10 şampiyonluk kazandı.

 

Real Madrid yeni imzayı resmen açıkladı Carlo Ancelotti...

İtalyan teknik direktör; 2 Şampiyonlar Ligi, 2 Dünya Kulüpler Kupası, 2 Avrupa Süper Kupası, 1 La Liga, 2 Copa del Rey ve 1 İspanya Süper Kupası kazandı. Carlo Ancelotti, kulüpte 4 Avrupa Kupası kazanan tek teknik direktör ve bu turnuva tarihinde en çok zafer kazanan teknik direktör (118). Carlo aynı zamanda beş büyük Avrupa liginde şampiyonluk yaşayan (İtalya, İngiltere, Fransa, Almanya ve İspanya) ilk teknik direktördür" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Real Madrid yeni imzayı resmen açıkladı Carlo Ancelotti...

Brezilya'ya gideceği konuşuluyordu

Carlo Ancelotti'nin, Real Madrid ile sözleşmesi sona erdiğinde Brezilya Millî Takımı'na geçiş yapacağı iddia ediliyordu. Ancak İtalyan teknik direktör, bu spekülasyonları yalanlamıştı. Ancelotti, ekim ayında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Brezilya Millî Takımı mı? Bunların hepsi dedikodu. Real Madrid'de mutluyum. Sezona iyi başladık ve umarım en iyi şekilde biter" ifadelerini kullanmıştı.Real Madrid yeni imzayı resmen açıkladı Carlo Ancelotti...

YORUM YAZ