MENÜ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den Arda Güler yorumu: 'Uzaylı...'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in sakatlığının ciddi olmadığını söyledi. Ancelotti, Arda Güler'i 18 yaşındaki bir uzaylıya benzetti.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den Arda Güler yorumu: 'Uzaylı...'

Yeni sezon hazırlıklarını ABD'de sürdüren Real Madrid, son hazırlık maçında Juventus'la karşılaştı. Maçı La Liga devi 3-1 kaybetti. Maç sonu Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in sakatlık durumu hakkında konuştu.

Haberin Devamı

TEK GOL VINICIUS'TAN

Karşılaşmada Real Madrid, rakibine 3-1 mağlup olurken, İspanyol ekibinin golünü Vinicius Jr. kaydetti. Juventus'un golleri ise Moise Kean, Timothy Weah ve Dusan Vlahovic kaydetti.

ANCELOTTI'DEN ARDA AÇIKLAMASI

Karşılaşmanın ardından soruları yanıtlayan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in talihsiz sakatlığının ciddi olmadığını söyledi.

Ancelotti açıklamasında, "Tıbbi açıdan konuşmak oldukça zor ama çok ciddi değil. Menisküste küçük bir problem var ve ameliyat olup olmayacağını değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelottiden Arda Güler yorumu: Uzaylı...

'ARDA GÜLER UZAYLI'

Ayrıca İtalyan teknik adam, Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli oyuncu Arda Güler'in yeteneğini beğendiğini dile getirerek “Arda Güler, 18 yaşındaki bir uzaylı.” benzetmesinde bulundu.

Haberin Devamı

KAMPTAN AYRILMIŞTI

Arda Güler, 22 Temmuz'da sağ dizinden bir sakatlık yaşamış ve 24 Temmuz'da Milan'la oynanan ilk hazırlık maçında forma giyememişti.

Real Madrid'in 27 Temmuz'daki Manchester United maçında yedek kulübesinde yer alan Arda Güler, sakatlığı sebebiyle ABD kampından ayrılmıştı.

MENİSKÜS YIRTIĞI HAKKINDA

Menisküs yırtığı dizde en sık meydana gelen, ağrılı bir kıkırdak yaralanması türüdür. İnsanların dizlerinde, kaval kemiği ve uyluk kemiğin arasında bir yastık görevi gören C şeklinde iki kıkırdak parçası vardır. Bunlara menisküs adı verilir.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelottiden Arda Güler yorumu: Uzaylı...

Bunlar, sürekli hareket eden kemikleri aşınmaya ve yıpranmaya karşı korur. Ancak dizin bükülmesi sonucu menisküs yırtılabilir.

Bazı vakalarda aşınmış kıkırdağın bir parçası kopar ve diz eklemlerinin arasına sıkışarak dizin kilitlenmesine ve hareketin engellenmesine neden olur.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelottiden Arda Güler yorumu: Uzaylı...

YORUM YAZ