MENÜ

Real Madrid-Manchester City maçı öncesi Arda Güler sözleri: Guardiola'nın isteyeceği en son şey...

Real Madrid formasını çok az süre giymiş olsa da sahada gösterdikleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Arda Güler, İspanya'da yine gündemde yer almaya devam ediyor. Real Madrid'in Manchester City ile Santiago Bernabeu'da oynayacağı karşılaşma öncesi genç yıldız için inanılmaz ifadeler kullanıldı. İşte detaylar...

Real Madrid-Manchester City maçı öncesi Arda Güler sözleri: Guardiola'nın isteyeceği en son şey...

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ediyor. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, Manchester City maçı öncesi 19 yaşındaki oyuncu için inanılmaz ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

İSPANYOL DEVİ TEKLİF YAPTI

SPOR SALONUNDAN YAPTIĞI PAYLAŞIM DİKKAT ÇEKTİ

Arda Güler, geçtiğimiz günlerde spor salonunda çalışma yaparken çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Kısa sürede birçok beğeni ve yorum alan paylaşımda 'İzin yok' notu vardı. Arda Güler'in fiziksel gelişimi dikkatlerden kaçmadı.

Real Madrid-Manchester City maçı öncesi Arda Güler sözleri: Guardiolanın isteyeceği en son şey...

İşte Marca'nın Arda Güler için yayınladığı haberde yer alan ifadeler:

'ÖNÜNDEKİ ZORLUK TAM OLARAK BU'

"Arda Güler'i La Liga'da izlediğimiz yarım saat içinde (maç başına ortalama altı dakika) Türk oyuncu bir gol attı. Bir penaltıya sebep oldu ve bir asist yaptı ve sezonun en parlak hareketlerinden birinde üst direğe vurdu. Daha az sürede daha fazlasını yapmak imkansız. Gerçek şu ki; Ancelotti, yorulması ve havlu atmaya karar vermesi riskini bile göz alarak onu gerçekten zorluyor. Türk oyuncunun önündeki zorluk da tam olarak bu, umutsuzluğun Real Madrid'de başarılı olma hevesinin önüne geçmesi."

Haberin Devamı
Arda Güler'den muhteşem füze! Herkes bakakaldı!

'DÜNYAYI YENMEK İSTEYEN ÇOCUK'

"Arda Güler hakkında Valdebebas'ta söylenenlerin doğru olduğunu teyit edebildik. Karşımızda farkı ve eşsiz bir futbolcu var. İlk birkaç yılında iki temel konu üzerinde çalışırsa Real Madrid'de tarih yazabilecek bir oyuncu. 

Ancelotti'nin onun fırsat eksikliğine karşı tutumunu beğenmediği zamanlar olduğu söyleniyor. Dünyayı yenmek isteyen çocuk, teknik direktörün onunla daha fazla risk alamsını, zaman zaman değişiklikleri atlamasını ve Lucas ya da Nacho'nun yedek kaldıklarından keyif aldıkları 15 dakikanın ona verilmesini özlüyor. Kısacası bırakın kapıyı tekmelesin."

Real Madrid-Manchester City maçı öncesi Arda Güler sözleri: Guardiolanın isteyeceği en son şey...

'GUARDIOLA'NIN İSTEYECEĞİ EN SON ŞEY OLURDU?'

"Real Madrid taraftarları onu daha uzun süre oynarken görmek istiyor. Hatta, işler iyi gitmezse Manchester City'e karşı birkaç dakika oynasın. Bu sezon oynadığı maçlarda yaptıkları düşünüldüğünde bu Guardiola'nın isteyeceği en son şey olurdu."

REAL MADRID'İN RAKİBİ MANCHESTER CITY

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile Manchester City, 9 Nisan günü Santiago Bernabeu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Geçen yıl Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götüren İngiliz devi, geçen yıl yarı finalde eşleştiği Real Madrid'i 1-1 ve 4-0'lık skorlarla mağlup ederek adını finale yazdırmıştı.

Haberin Devamı

Real Madrid-Manchester City maçı öncesi Arda Güler sözleri: Guardiolanın isteyeceği en son şey...

YORUM YAZ