MENÜ

Real Madrid için yeni teknik direktör adayı

İki sezondur Carlo Ancelotti yönetiminde olan ve geçtiğimiz sezon La Liga ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Ancelotti için ayrılık iddiları günden güne güçlenmeye devam ediyor. Real Madrid için hoca isimleri geçerken bir isim daha gündeme geldi.

Real Madrid için yeni teknik direktör adayı

Bu sezon La Liga'da istediğini bulamayan ve en yakın rakibi Barcelona'nın 12 puan gerisinde kalarak şampiyonluğu zora sokan Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Liverpool'u toplamda 6-2'lik skorla eleyen İspanyol devi çeyrek finalde Chelsea ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

ANCELOTTI İÇİN BREZİLYA İDDİASI

Brezilya milli takımının başında olan Tite 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hırvatistan'a elendikten sonra görevi bırakmıştı. O günden bu yana boşta olan koltuk için ortaya Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus ismi de ortaya atılmıştı.

Son olarak Carlo Ancelotti isminin gündeme geldiği ve Brezilya ile görüştüğü iddia edilmişti. Ancelotti'nin 2024'e kadar sözleşmesi bulunsa da sezon sonunda Real Madrid'den ayrılaması bekleniyor.

JULIAN NAGELSMANN BEKLİYOR

İki sezon önce Bayern Münih başka bir Alman ekibi Leipzig'e 25 milyon Euro ödeyerek Julian Nagelsmann'ı takımın başına getirmişti. Bu sezon Borussia Dortmund'un 1 puan gerisinde kalmasının ve oyuncuların istememesinin ardından Alman teknik adamım görevine son verilmiş ve yerine Thomas Tuchel getirilmişti.

Haberin Devamı

BERTUĞ YILDIRIM FIRTINA GİBİ ESTİ

Şu an boşta olan teknik adamın ismi Conte'nin görevine son veren Tottenham ile geçse de 35 yaşındaki Nagelsmann'ın Real Madrid'i beklediği iddia edildi.

ÜÇÜNCÜ ZIDANE DÖNEMİ

İlk olarak 2014 yılıda Real Madrid Kastilya'dan sorumlu olan Zidane 2016 yılının Ocak ayında A takımın başına getirilmişti. Geldiği gibi ayağının tozuyla Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Zidane hız kesmemiş iki kere daha üst üste Şampiyonlar Ligi'nin kazanmış ve Avrupa'nın bir numaralı kupasını üç defa üst üste kazanan ilk teknik adam olmuştu.

Fransız teknik adam ikişer kez de La Liga, UEFA Süper Kupa, FIFA Dünya Kulüpler Kupası ve İspanya Süper Kupası'nı kazanmıştı.

Başarılı iki dönemin ardından 2020-2021 sezonunun sonunda Real Madrid'den ayrılan Zidane ismi birçok takımla anılmasına rağmen herhangi bir yerde görev almamıştı.

Real Madrid'e yakın haber kaynağı Defensa Central'ın yaptığı habere göre yönetim kurulunda Zidane ismi bir kez daha gündeme geldi. Yönetimin bir kez daha Zinedine Zidane ismiyle çalışmaya sıcak baktığı iddia edilirken gelecek sezon Real Madrid'i kimin çalıştıracağı merak konusu.

YORUM YAZ