MENÜ

Real Madrid - Braga maçına Türk hakem

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid'in Çarşamba günü Braga ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçına Türk hakem atandı. İşte o isimler...

Real Madrid - Braga maçına Türk hakem

Arda Güler'in ilk kez yedek kulübesinde yer aldığı mücadele de Real Madrid dün akşam, sahasında Rayo Vallecano'yu ağırladı. Mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER SÜRE ALAMADI

Sezon başında Fenerbahçe'den transfer olduğu Real Madrid'de sakatlıklar nedeniyle şanssız bir dönemden geçen Arda Güler, Rayo Vallecano maçıyla birlikte ilk kez takımının maç kadrosunda yer aldı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti; 70. dakikada Luka Modric'in yerine Rodrygo'yu, 72. dakikada Francisco Garcia'nın yerine Toni Kroos'u ve 85. dakikada Eduardo Camavinga'nın yerine Nacho'yu oyuna alırken milli yıldızımız mücadeleyi yedek kulübesinde tamamladı.

Real Madrid - Braga maçına Türk hakem

REAL MADRID'E TÜRK HAKEM

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele eden Real Madrid, Çarşamba günü sahasında Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşacak. Mücadeleyi ise Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Halil Umut Meler yönetecek.

Haberin Devamı

Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler.

14 BİN KİŞİLİK STAT, RAKİPLERİNİN 10' 1'İ KADAR BÜTÇE

Karşılaşmada İtalyan hakem Massimiliano Irrati VAR, Alper Ulusoy ise AVAR olarak görev yapacak. Santiago Bernabue Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 23:00'de başlayacak.

İspanyol basını günler önce, Arda Güler'in ilk olarak Braga ile oynayacağı karşılaşmada forma giyeceğini iddia etmişti.

Real Madrid - Braga maçına Türk hakem

YORUM YAZ