MENÜ

Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuran Joselu hakkında şok gerçek! 12 yıl önce ortaya çıktı

Dün gece Real Madrid'e attığı 2 golle final kapısını açan , aynı zamanda koyu bir Real Madrid taraftarı olan Joselu için şaşkınlık veren bir gerçek ortaya çıktı.

Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuran Joselu hakkında şok gerçek! 12 yıl önce ortaya çıktı

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi finaline çıkması pek haber değeri taşımasa da dün gece yaşananlar, Real Madrid geleneğinin de ötesindeydi.

Haberin Devamı

Bayern Münih karşısında son dakikalara 1-0 geride giren İspanyol temsilcisi Joselu'nun 3 dakikada attığı iki golle finale yükselmeyi başardı. Real Madrid taraftarı olan Joselu, 34 yaşında geldiği kulübüne unutulmayacak anlar yaşattı.

2012'DE MAÇI İZLEYEBİLMEK İÇİN LİNK İSTEMİŞTİ

Celta Vigo altyapısında yetişen Joselu, 19 yaşında Real Madrid'in B Takımına transfer olmuştu.

Eflatun-beyazlılar ile A Takım maçına çıkma fırsatı bulamayan İspanyol golcü 2012'de Alman ekibi Hoffenheim'a transfer olurken eski kulübünden kopamamış ve 2012'de paylaşım yaparak Real Madrid maçını izleyebilmek için internet sitesi uzantısı istemişti.

Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuran Joselu hakkında şok gerçek 12 yıl önce ortaya çıktı

2022'DEKİ FİNALDE TRİBÜNDEYDİ

Real Madrid, 2022'de Şampiyonlar Ligi finaline yükselirken Joselu da takımını yalnız bırakmayacaktı.

Haberin Devamı

Real Madrid, Paris'te kupaya uzanırken o dönem Alaves'te top koşturan tecrübeli golcü de tribünlere bilet alarak gitmiş ve takımıan tribünden destek vermişti.

Real Madrid-Bayern Münih maçına damga vuran Joselu hakkında şok gerçek 12 yıl önce ortaya çıktı

3 DAKİKAYA İKİ GOL SIĞDIRDI

Real Madrid'in LaLiga 2 ekiplerinden Espanyol'dan bu yaz kiraladığı Joselu, Bayern Münih karşısında oyuna 81'de, skor 1-0 iken girdi.

Önce Neuer'in hatasında 88'de skora denge getiren 34 yaşındaki golcu 90+1'de ise bu kez Rüdiger'in ortasında topu ağlara gönderdi ve Real Madrid'e final biletini getirdi.

 "RÜYAMDA BİLE GÖREMEZDİM"

Real Madrid'in unutulmaz geri dönüşünde 2 golle büyük pay sahibi olan Joselu şu sözleri dile getirdi:

"Sezonumuz inanılmaz geçiyor. İki yıl önce Paris'te Real Madrid'i destekledim ve şu anki halime bakın. Çok mutluyum. Bu hayallerimden bile daha iyi, böylesini rüyamda bile göremezdim. Maçın oyuncusu ödülünü alamamam pek de umurumda değil."

 

ANCELOTTİ OYNATMAZSA...

YORUM YAZ