MENÜ

Real Madrid acımadı! Görevine son verildi, Arda Güler...

Real Madrid'in ligde Rayo Vallecano ve Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile oynadığı karşılaşmalarda yedek kulübesinde yer alan Arda Güler'in sakatlığı bir kez daha nüksetti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından İspanyol devinde bir ismin görevine son verildi. İşte detaylar...

Real Madrid acımadı! Görevine son verildi, Arda Güler...

Sezon başında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, aradan yaklaşık beş ay geçmesine rağmen henüz İspanyol devinin formasını bir maçta giyme şansı bulamadı. İki kez sakatlık yaşayan genç oyuncu Rayo Vallecano ve Braga maçlarında yedek kulübesinde yer almasına rağmen Teknik Direktörü Carlo Ancelotti tarafından sahaya sürülmedi.

Haberin Devamı

Öte yandan dün Arda Güler'in bir süre daha kadroda yer almayacağı ve tedavisine devam edilmesi gerektiği öğrenildi.

'GALATASARAY VE FENERBAHÇE...'

ANCELOTTI'DEN ARDA SÖZLERİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli yıldız Arda Güler'in sakatlığı hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, milli oyuncu ile ilgili olarak; "Arda Güler geçen sezon bir sakatlık geçirdi ve onu başarıyla atlattı. Ama böyle bir sakatlık geçirdiğinizde, bu küçük sorunları yaşıyorsunuz. Arda Güler hala büyük bir yetenek. Bu yaşadıkları önemsiz. Harika bir geleceği olacak.

Maalesef sakatlığı Braga maçından önce oldu. Hala onu rahatsız ediyor ama ciddi bir şey değil... Açıkçası mutsuz çünkü oynamak istiyor. Bu bir geri adım ama nükseden bir şey değil. Onu olabildiğince iyi hale getirmek için önümüzde koca bir milli ara var.

Haberin Devamı

Real Madrid acımadı Görevine son verildi, Arda Güler...

İlk sakatlığı geçen sefer geçirdiği menisküs yırtığıydı. Ameliyat oldu ve sık sık olduğu gibi diğer bacağınızın pozisyonu değişiyor ve iyileşme sürecinde kas problemleri yaşayabiliyorsunuz. Ona olan da buydu. Onun geleceği çok güzel, çok güzel. O çok yetenekli bir oyuncu. Oyuncunun hayal kırıklığına uğramasını anlayabiliyorum ama bu sadece bir kas problemi. Benim de kişisel tecrübem var. 21 yaşındayken iki yıl ara verdim ve sonra geri döndüm. Güler'in geleceği şüpheli değil. Bu sadece bir an ve umarım aradan sonra iyileşebilir.

Arda'nın sakin ve soğukkanlı olması lazım. Sakatlanan bir oyuncu için şu anda tutunmak her zaman zordur. Diğer takım arkadaşları gelip oynuyor ama siz oynamıyorsunuz. Üzgün ve kızgın olması anlaşılabilir bir durum. Ona bütün kalbimizle sevgi gösteriyoruz... ve acelemiz yok. Onun geleceği burada ve olağanüstü bir yeteneği var" ifadelerini kullanmıştı.

Real Madrid acımadı Görevine son verildi, Arda Güler...

SON SAKATLIK BARDAĞI TAŞIRDI

Real Madrid, 2017'den beri görev yapan Baş Sağlık Görevlisi Dr. Niko Mihic'in görevine son verdi. İspanyol Marca'da yer alan habere göre; Mihic ile yolların ayrılmasına takımdan yaşanan sakatlıklar ve Arda Güler'in sakatlıkları neden oldu.

Haberde şu ifadelere yer verildi; "Türk oyuncu Real Madrid'e küçük bir menisküs sakatlığıyla geldi ve kulübün bu sakatlığı kontrol altına alması uzun zaman aldı. Sakatlığın kamuoyuna açıklanmasına karar verilene kadar Arda, takımdan ayrı antrenman yapıyordu.

Haberin Devamı

Orada, iki hafta boyunca tedavi mi uygulanacağı yoksa ameliyat mı edileceği tartışıldı. Ameliyat etmemeyi tercih eden Mihic, sonunda oyuncuyu ameliyat eden Dr. Leyes'in teşhisine karşı sürdürdüğü savaşı kaybetti. Ayrıca Militao ve Courtois'nın dizini de ameliyat edecekti."

DEPARTMANLAR ARASI ANLAŞMAZLIK BAŞLADI

Ayrıca Arda Güler'in sakatlıktan dönüşünün ardından fizyoterapistler ve Dr. Mihic arasında anlaşmazlıklar yaşanmaya başladı. Bu da sakatlıkların tekrar nüksetmesine sebep oldu.

Real Madrid acımadı Görevine son verildi, Arda Güler...

SADECE ARDA GÜLER DEĞİL

Dr. Mihic ile yolların ayrılmasında, geçtiğimiz sezon Real Madrid'de Arda Güler ile aynı bölgeden sakatlanan Karim Benzema, David Alaba ve Dani Ceballos'un durumları da etkili oldu. O dönemde de kulüpte doktorlar arasında bazı anlaşmazlıklar yaşandığı kamuoyuna yansımıştı.

Real Madrid acımadı Görevine son verildi, Arda Güler...

YORUM YAZ