MENÜ

Mesut Özil, Karim Benzema'yı öve öve bitiremedi

Geçtiğimiz günlerde aktif futbol yaşantısına son veren Mesut Özil, Barcelona karşısında hat-trick yapan Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hakkında iddialı cümleler sarfetti.

Mesut Özil, Karim Benzema'yı öve öve bitiremedi

Futbol tarihinin en iyi 10 numaralarından olan Mesut Özil dün gece Twitter hesabından dikkat çeken bir tweet attı. Eski takım arkadaşı hakkında düşüncelerini paylaşan Mesut Özil bir kez daha gündeme geldi.

Haberin Devamı

Mesut Özil geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesini feshetmişti. Daha sonra Başakşehir ile sözleşme imzalayan yıldız oyuncu çok forma şansı bulamamıştı ve sakatlığından dolayı formasından uzun süre uzak kalıp ameliyat olmuştu.

FUTBOLU BIRAKTI

Sırtından sakatlanan Mesut Özil sezon içinde ameliyat oldu ve uzun süre sahalara çıkamadı. Sakatlığın ardından zor zamanlar geçiren yıldız futbolcu artık takımına tam olarak yardımcı olamadığını düşünerek 34 yaşında futbolu bıraktığını açıklamıştı.

EL CLASICO'YU ZİRVEDE YAŞADIM

Futbolu bırakmasının ardından Marca'ya konuşan Mesut Özil, Real Madrid'de oynadığı dönemlerde El Clasico'nun zirvesini yaşadığını ve İspanyol devinde oynamaktan çok zevk aldığını belirterek orada iyi arkadaşlıklar kurduğunu söylemişti. Aynı zamanda Barcelona'yı yenmenin çok zevkli olduğunu da belirtmişti.

Haberin Devamı

BENZEMA'YA ÖVGÜ

Dün akşam Copa del Rey'de Nou Camp'da karşılaşan Barcelona ve Real Madrid maçı El Clasico tarihine geçti. Real Madrid 28 yıl aradan sonra ilk defa rakibini 4+ farkla mağlup etmeyi başardı ve sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı.

Karim Benzema maçta hat-trick yaparken 1987'den bu yana Gary Lineker'den sonra El Clasico'da hat-trick yapan ilk Avrupa doğumlu futbolcu oldu. Aynı zamanda 1963'te Macar Ferenc Puskas'tan bu yana Nou Camp'ta hat-trick yapan ilk Real Madrid oyuncusu olmasını sağladı.

Eski takım arkadşının bu başarısına kayıtsız kalamayan Mesut Özil Twitter hesabından İngilizce "KRAL, oğlum Benzi! Neslimizin en iyi 9 numarası" tweeti atarak takım arkadaşına övgüde bulundu.

YORUM YAZ