MENÜ

Mallorca, Real Madrid'i yıktı, Barça'nın önünü açtı!

İspanya La Liga'nın 20. haftasında Vedat Muriqi'nin formasını giydiği Mallorca, Real Madrid'i tek golle yıktı. Bu sonuçla Los Galacticos şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

Mallorca, Real Madrid'i yıktı, Barça'nın önünü açtı!

İspanya La Liga'nın 20. haftasında eski Fenerbahçe'li Vedat Muriqi'nin formasını giydiği Mallorca ile Real Madrid karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Mallorca Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Mallorca 1-0 kazanırken, galibiyet 13. dakikada Nacho Fernandez'in kendi kalesine attığı golle geldi. Gol pozisyonunda Muriqi ile aynı anda yükselen Nacho ağları havalandırdı, ilk bakışta herkes Kosovalı yıldızın golü attığını düşündü, Muriqi de topun filelerle buluşmasıyla büyük sevinç yaşadı. 60. dakikada da Los Galacticos'ta Marco Asensio bir penaltı atışından yararlanamadı.

Bu sonuçla birlikte 45 puanda kalan Real Madrid bu akşam Sevilla ile karşılaşacak lider Barcelona'nın 5 puan gerisinde kalırken, Mallorca puanını 28'e yükseltti.

Ligin bir sonraki maç haftasında Mallorca deplasmanda Sevilla'ya konuk olurken, Real Madrid evinde Elche'yi konuk edecek.

YORUM YAZ