MENÜ

Luka Modric transferi için Lionel Messi bizzat devrede!

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Modric, sezon sonunda takımdan ayrılması en muhtemel oyunculardan birisi olarak göze çarpıyor. Hırvat yıldızın yeni durağının Amerika olması gündemde... Dev transfer için devrede olan isim ise Arjantinli süperstar Lionel Messi. İşte tüm detaylar...

Luka Modric transferi için Lionel Messi bizzat devrede!

Real Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hırvat yıldız Luka Modric’in yaz transfer döneminde Lionel Messi’nin de formasını giyen Inter Miami’ye transfer olacağı yönündeki iddialar her geçen gün artıyor. Söylentilere; Real Madrid’in eski yıldızı Pedja Mijatovic de dahil oldu ve Inter Miami’nin bu transfer için girişimlere başladığını aktardı.

Haberin Devamı

'Messi bu transferler bizzat ilgilendi'

Messi’nin, Hırvat yıldız Modric'i takımda görmeyi çok istediğinin altını çizen Mijatovic, “Modric MLS’teki birçok takımdan teklif aldı ama en çok isteyen takım Inter Miami. Suudi Arabistan da ona teklif yapılan bir başka ülkeydi ama o Madrid’de kalmak istedi. Messi, Inter Miami'ye transfer olma konusundaki görüşmelerde bizzat devrede olan isimdi. Inter Miami’nin sahibi David Beckham ve Madric birkaç gün önce Hırvatistan’da buluşup yemek yedi” dedi.

Beckham'ın futbolculuk günlerinden Madrid'le güçlü bağları var ve İngiliz efsane, şu anda Inter Miami'nin ortaklarından biri. Messi'nin Miami'de tarihi bir Lig Kupası zaferi yaşamasının ardından yeni sezona yönelik çalışmalara başlayan Beckham’ın Modric’in transferi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamasına kesin gözüyle bakılıyor. İngiliz futbol insanı, Arjantinli süperstarın da çok istediği Modric'i kadrosuna katarak gövde gösterisini devam ettirmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

Luka Modric transferi için Lionel Messi bizzat devrede

YORUM YAZ