MENÜ

Arda Güler, Atletico Madrid derbisinde forma giyecek mi? Ancelotti kararını verdi

Real Madrid geçtiğimiz hafta Süper Kupa finalinde Atletico Madrid'i yenerek şampiyon olmuştu. Kupayı müzesine götüren Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler ise uzatmaların son 10 dakikasında oynamıştı. Yarın akşam bu kez Kral Kupası maçı son 16 maçında yine Atletico Madrid ile karşılaşacak Real Madrid'de yine gözler Arda Güler'e çevrildi.

Arda Güler, Atletico Madrid derbisinde forma giyecek mi? Ancelotti kararını verdi
ANCELOTTİ: MAÇ ÇOK ZORLU GEÇECEK

Yarın akşam oynanacak olan Atletico Madrid maçı öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Ancelotti, 'Takım iyi gidiyor, yine çok zorlu bir maç, Atleti Süper Kupa'da kendini göstermiş bir rakip, maç eşit geçti. Daha da karmaşık bir maç bekliyoruz, evlerinde oynuyorlar ve orada çok iyi gidiyorlar. Maçın kilit noktasını söylemek zor, birçok sakatlık yaşadık. Katlandık, kadro eksiksiz, antrenman yoğunluğu iyi, rekabet var, bu nedenle kondisyon iyi. Maç farklı olacak, her maç farklı. Bu bir lig maçı değil, bunu göz önünde bulundurmalıyız, her şey değişir. Uzatmalar olabilir, penaltılar olabilir, her maç farklıdır.’ sözlerini kullandı.

WANDA'DA ATMOSFER ATEŞLİ OLACAK

Arda Güler, İspanya Süper Kupasında uzatmaların son dakikalarında Atleti'ye karşı oynamıştı, ancak yarınki maç onun için tamamen farklı olacak. Wanda'da oynanacak maçı Atletico Madrid tribünleri Süper Kupa'nın intikamı olarak gördüğü için atmosfer oldukça ateşli olacak

ANCELOTTİ'DEN ARDA'YA: HAZIR OL!

Carlo Ancelotti, Arda Güler'e dakika vererek çalışmasını ödüllendirmek, bazı oyuncuları dinlendirmek ve Türk oyuncunun kalitesinden faydalanmak istiyor. Bu nedenle dün genç futbolcuyla bir görüşme yaptı ve büyük maçlarda da dakika almaya başlamasını istediğini açıkladı. Ancelotti, Arda'ya; 'Bir istina olarak eğer maçta gidişat çok kötüyse oynamayacaksın. Ama normal şartlar altında hazır ol, çünkü seni sahada istiyorum" dedi.

Haberin Devamı
GEÇEN HAFTA UZATMA DAKİKALARINDA GİRDİ

Arda Güler'li Real Madrid ile Atletico Madrid, İspanya Süper Kupa yarı finalinde karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 sona eren maçı Real Madrid, uzatmalarda bulduğu gol ile 5-3 kazandı. Bu sonuçla birlikte Real Madrid, adını finale yazdırdı. Milli futbolcumuz Arda Güler, oyuna uzatma dakikalarında dahil oldu.

YORUM YAZ