MENÜ

Karim Benzema'ya rekor teklif

Sezon sonu Real Madrid ile sözleşmesi bitecek olan Karim Benzema için yeni önemli gelişmeler yaşandı. Gösterdiği performansla İspanyol devinin en önemli isimlerinden biri olan Fransız yıldıza servet teklif edildiği iddia edildi.

Karim Benzema'ya rekor teklif

2009 yılından beri Real Madrid'de forma giyen Karim Benzema eflatun beyazlıların simge isimlerinden biri haline geldi. Kazandığı kupalarla beraber gösterdiği performansla tarihin en iyi futbolcularından olan biri olan Benzema kariyer zirvesini yaşadı.

Haberin Devamı

BALLON D'OR KAZANDI

Geçen sezon Real Madrid'in La Liga ve Şampiyonlar Ligi kazanmasında ön planda olan Karim Benzema gösterdiği performansın ardından Ballon D'Or kazanmıştı. Kariyerinin en iyi zamanlarını geçiren Benzema gösterdiği performansla adeta Real Madrid'i taşımıştı.

Karim Benzemaya rekor teklif

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Karim Benzema'nın sözleşmesinin uzatılması bekleniyor. Bir yıl daha eflatun beyazlılarda yer alması beklenen oyuncu bu sezon 42 maçta 30 gol atıp 6 asist yaparken Real Madrid'den ayrılınca oyuncunun sonraki adresinin neresi olacağı konuşulmaya başlandı.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN SERVET

Relevo'nun yaptığı habere göre Suudi Arabistan'dan oyuncuya yaklaşık 200 milyon Euro değerinde bir teklif yaptı. Oyuncunun hangi kulüp için oynayacağı açıklanmazken teklifin içinde farklı şartların olduğu da belirtildi.

Haberin Devamı

Karim Benzemaya rekor teklif

RONALDO İLE REKLAM YÜZÜ

İlk şart olarak Benzema'nın Suudi Arabistan'da iki yıl oynaması şart koşulurken diğer şart da Dünya Kupası oldu. 2030 Dünya Kupası için aday ülke olmayı planlayan Suudi Arabistan Ronaldo ile beraber Benzema'nın da ülke için reklam yüzü olması şartlardan diğeri.

Henüz daha geleceği tam olarak belli olmazken hem Real Madrid'in forvet hattınını durumu hem de Benzema'nın geleceği büyük merak konusu.

Karim Benzemaya rekor teklif

YORUM YAZ