MENÜ

İspanyollar yepyeni Arda Güler gelişmesini duyurdu! Suudi Arabistan...

Fenerbahçe'den rekor bir ücretle Real Madrid'e transfer olan ve orada yaşadığı sakatlık sonrası sezonun ilk yarısında forma giyemeyen Arda Güler İspanyollar'dan yeni iddia geldi.

İspanyollar yepyeni Arda Güler gelişmesini duyurdu! Suudi Arabistan...

Gösterdiği performans ile Türk futbolunun altın çocuğu olarak nitelendirilen ve Fenerbahçe'den rekor bir ücretle Real Madrid'e transfer edilen Arda Güler tüm Avrupa'nın dikkatini çekmişti.

Haberin Devamı

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI
Real Madrid'le anlaşma sağlamadan önce Barcelona, Arsenal ve Milan gibi devleri de peşinden koşturan genç yıldız kararını eflatun-beyazlılardan yana kullanmıştı. Arda Güler için Real Madrid macerası beklenildiği gibi gitmedi.

İspanyollar yepyeni Arda Güler gelişmesini duyurdu Suudi Arabistan...

Kulübün ABD kampında dizinden geçirdiği sakatlık sonrası menisküs ameliyatı olan ve sahalardan 2 ay uzak kalan Arda Güler, bireysel antrenmanlara başladığı esnada sol arka adalesinden yaşadığı sakatlıkla 1 ay daha sahalardan uzak kalmıştı. Real Madrid'in ligde oynadığı Rayo Vallecano ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçlarının geniş kadrosunda yer alan Arda Güler süre alamamıştı. Teknik direktör Ancelotti, Arda Güler'in hafif bir sakatlık daha geçirdiğini ve bu yüzden süre alamadığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

HEDEFİ YENİ YILLA BİRLİKTE FORMASINA KAVUŞMAK
Arda Güler'in hedefi 2024'te Real Madrid formasıyla sahaya çıkabilmek. İspanyol basını da Arda Güler'in 2023'ü kapattığını ve 2024 yılıyla birlikte formasına kavuşabileceğini aktarmıştı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre takımın izinli olduğu haftada bile bireysel çalışmalarını yapan Arda Güler'in kısa sürede takıma dahil olmak istediği belirtildi.

SÜPER KUPA ORGANİZASYONUNA DAHİL OLABİLİR
Mundiario'da yer alan habere göre Arda Güler'in uzun süredir beklediği an 2024 ile birliklte gerçekleşecek. Habere göre Real Madrid, Arda Güler'in 10 Ocak'ta Suudi Arabistan'daki Atletico Madrid maçında kadroya dahil etmeyi planlıyor. Haberde "Dönüşü konusundaki belirsizliğe rağmen, Süper Kupa'da oynama umuduyla tatilden sonra kadroya olası bir dönüş için değerlendiriliyor." ifadelerine yer verildi. Daha önce 3 Ocak'taki Mallorca maçında kadro olması beklenen Arda Güler'in bu tarihte geniş kadroda yer almasının zor olduğu ifade edildi.

İspanyollar yepyeni Arda Güler gelişmesini duyurdu Suudi Arabistan...

ANCELOTTI, ARDA GÜLER'E GÜVEN AŞILIYOR
Mundiario'da yer alan haberin detayında Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin kendi futbolculuk kariyerinde 21 yaşında yaşadığı sakatlığı ve ardından yaptığı geri dönüşü anlatarak Arda Güler'e özgüven aşıladığı belirtildi.

Haberin Devamı

ATLETICO ÖNCESİ OYNAMA İHTİMALİ
Arda Güler'in 10 Ocak'taki Suudi Arabistan kamp kadrosuna alınması beklenirken Real Madrid'in 6 Ocak tarihinde Arandina ile oynayacağı İspanya Kral Kupası maçında süre almasına kesin gözüyle bakılıyor. Haberde Arda Güler'in Türk Milli Takımı ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda boy göstermeyi hedeflediği aktarılırken Vincenzo Montella'nın genç yıldızla iletişime geçerek kendisine olan güvenini ilettiği yazıldı.

KİRALIK TRANSFER OLASILIĞI BU SEZON YOK!
İspanyol basınında son günlerde Arda Güler'in Ocak ayında kiralık olarak forma giyebileceği bir kulübe kiralanacağı iddia ediliyordu. Mundiario'da yer alan habere göre Real Madrid ve Arda Güler'in bu sezon için kiralık transfer ihtimalini dışladığı ifade edildi.

İspanyollar yepyeni Arda Güler gelişmesini duyurdu Suudi Arabistan...

YORUM YAZ