MENÜ

İspanya'da gündem Arda Güler! İspanyol basını övdü, Camavinga'ya tepkisi olay oldu

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Santiago Bernabeu'da nihayet görücüye çıktı. Taraftarı önünde ilk kez süre alan yıldız futbolcu, sergilediği performans ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Arda'nın Camavinga'ya tepkisi ise ayrı bir gündem konusu oldu. İşte detaylar...

İspanya'da gündem Arda Güler! İspanyol basını övdü, Camavinga'ya tepkisi olay oldu

Real Madrid, La Liga'nın 24. haftasında evinde şampiyonluk yolundaki rakiplerden biri olan Girona'yı konuk etti. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, Vinicius Junior'ın 6. dakikada kaydettiği harika gol ile 1-0 öne geçti. Jude Bellingham 35'te farkı ikiye çıkarırken Santiago Bernabeu'da ilk yarı bu skorla sona erdi.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUĞUN ŞİFRESİNİ AÇIKLADI

ARDA KULÜBEDE BAŞLADI

İkinci yarıda da oyunda hız kesmeyen Real Madrid, 54'te Bellingham ile farkı üçe çıkardı. 61. dakikada Rodrygo ile golün bulan Los Blancos, skoru 4-0'a getirdi. A Millî Takım'ın yıldızı Arda Güler ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Skorun 4-0'a gelip takımın iyice rahatlamasının ardından Carlo Ancelotti işaretini verdi ve yıldız futbolcu, 77. dakikada Vinicius Junior'ın yerine oyuna dahil oldu.

İspanyada gündem Arda Güler İspanyol basını övdü, Camavingaya tepkisi olay oldu

BERNABEU'DAKİ İLK MAÇINDA PENALTI ALDI

Temmuz ayında Real Madrid'e imza atan Arda Güler, bu imzadan 7 ay sonra Santiago Bernabeu'da taraftarı önüne çıktı. Genç futbolcu mücadelenin 89. dakikasında ise takıma penaltı kazandırmayı başardı. Girona yarı alanında topu kontrol eden Arda çalımlarla sol çaprazdan ceza sahasına girdikten sonra Couto'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Munuera, beyaz noktayı gösterdi.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'UN TEK RAKİBİ LUCESCU

PENALTIYI ATMAK İSTEDİ

Arda Güler, penaltı vuruşunu kendisi kullanmak istedi ancak Joselu topu bırakmadı. Penaltıyı kullanan Joselu, topu yan direğe isabet ettirdi. Penaltının kaçırılmasının ardından Arda, Joselu'yu teselli etti. Karşılaşma 4-0 tamamlanırken, sosyal medyada bazı İspanyol taraftarlar, penaltının Arda Güler'e bırakılması gerektiğini belirterek atışı Joselu'nun kullanmasına tepki gösterdi.

KULAĞINI YALAYAN CAMAVINGA'YA KIZDI!

Öte yandan Arda Güler'in kazandığı penaltının ardından sahada ilginç anlar yaşandı. Real Madrid'in Fransız orta sahası Camavinga, Arda'yı tebrik etmek için yıldız oyuncunun yanına geldi. Millî futbolcuya arkadan sarılan Camavinga, Arda'nın kulağını yalayarak garip bir hareket yaptı. Bu hareketten rahatsız olan 18 yaşındaki futbolcu, bir hayli öfkelendi ve kendisini Camavinga'dan kurtardı. O anlar sosyal medyada viral oldu.

İspanyada gündem Arda Güler İspanyol basını övdü, Camavingaya tepkisi olay oldu

"YARIM YIL SONRA..."

Real Madrid'in Girona'yı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından İspanyol basını, Arda Güler'e dikkat çekti. MARCA'da yer alan kısa yorumda Arda için, "Sadece 15 dakika sürdü ve maçın sonucu belli olmuştu ama Bernabeu ve Arda Güler bunun için minnettardı. Nihayet, Türk oyuncu beklenenden yarım yıl sonra ilk kez sahaya çıktı" denildi.

Haberin Devamı

"HARİKA BİR KİŞİLİĞE SAHİP"

Planeta Realmadrid'de yer alan Arda Güler haberinde ise yıldız futbolcunun cesur ve öz güvenli kişiliğine vurgu yapıldı. Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: Türk oyuncu sahaya her çıktığında çok ilginç hareketlere imza atıyor. Örneğin Joselu'nun kaçırdığı penaltıyı o yaptırdı. Belki de Türk oyuncu atışı kullansaydı, top içeri girecekti. Bunu asla bilemeyeceğiz. Ancak, asıl önemli olan Güler'in harika bir kişiliğe sahip olmasıdır.

İspanyada gündem Arda Güler İspanyol basını övdü, Camavingaya tepkisi olay oldu

"CESUR GÖRÜNÜYOR"

Penaltıyı kendisi atmak istedi ve bu, görüntülere yansıdı. Türk oyuncu, takımda yeni olmasına rağmen penaltıyı isteyecek kadar cesur görünüyor. Bu nedenle Real Madrid taraftarları 24 numarayı sahada daha sık görmek istiyor. Eski Fenerbahçe oyuncusu harika bir futbolcu ve kulüp ondan çok memnun. Hatta kış transfer döneminde gelen birkaç teklifi de geri çevirdiler.

"DÜNYA YILDIZI OLACAĞINA İNANIYORLAR"

Şimdi sezonun en önemli kısmı geliyor. Şampiyonlar Ligi geri döndü ve La Liga son aşamasına giriyor, ancak bugün kazanma yolunda büyük bir adım attılar. Arda'nın taraftarların istediği dakikaları alıp alamayacağını göreceğiz. Real Madrid'de onun bir dünya yıldızı olacağına inanıyorlar. Yavaş yavaş başrol oynamaya başlayacak. Ancelotti şimdi onun sabırlı olmasını ve dünyanın en iyileriyle birlikte bir futbolcu olarak gelişmeye devam etmesini umuyor. Girona karşısında oynadığı 10 dakikada çok iyi bir izlenim bıraktı, hatta bir penaltıya bile sebep oldu. İlk golüne her geçen gün daha da yaklaşıyor."

YORUM YAZ