MENÜ

İspanya'da Arda Güler kavgası: Birbirlerine girdiler! Real Madrid'in yıldızı...

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, İspanya'da her geçen gün popülaritesini artırıyor. Genç oyuncunun ara transfer döneminde takımda kalıp kalmayacağı merakla beklenirken, İspanyollar da Arda hakkında ters düşmüş durumda. İşte detaylar...

İspanya'da Arda Güler kavgası: Birbirlerine girdiler! Real Madrid'in yıldızı...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için şu ana kadar işler pek iyi gitmedi. 2023'te yaşadığı sakatlıklardan dolayı Real Madrid formasını giyemeyen genç yıldız, yeni yılda sahaya çıkmaya başlasa da, kendisine verilen süre şu ana kadar onu tatmin etmedi. Arandina ve Atletico Madrid karşılaşmalarında sahaya çıkan Arda Güler, henüz Santiago Bernabeu'da sahne alamadı.

Haberin Devamı

İspanyada Arda Güler kavgası: Birbirlerine girdiler Real Madridin yıldızı...

KİRALIK TRANSFERİ YENİDEN GÜNDEMDE

İspanyol basınından Sport'ta yer alan habere göre Arda Güler, ara transfer döneminde Real Madrid'den kiralık olarak ayrılacak. Geçtiğimiz hafta da buna benzer bir haber yapan Sport, bu kez haberi genişletip bazı örnekler verdi. Söz konusu haberde, "Arda Güler, kış transfer dönemi bitmeden Real Madrid'den kiralık olarak ayrılabilir. Madrid, genç Türk'ün sahada devamlılık sağlaması için olası bir transfer üzerinde çalışıyor. Madrid bunu daha önce Brahim Diaz ve Takefusa Kubo'da da yapmıştı. Bu, çok olumlu karşılanacak bir seçenek."

"REAL MADRİD'İ KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR!"

Sport'ta yer alan haberin ardından, Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen ve Arda Güler'in durumunu oldukça yakından takip eden Defensa Central'de de konuyla ilgili bir haber yayınlandı. Sport'un eleştirildiği haberde, "Arda Güler kış transfer döneminde Real Madrid'den ayrılmayacak. Buna rağmen Sport, Carlo Ancelotti'nin futbolcunun fiziksel kapasitesinden şüphe duyduğunu ve transfer döneminin bu son günlerinde muhtemel kiralık vedasının değerlendirildiğini temin eden bir haber yayınladı. Evet Arda için işler iyi başlamadı, ancak kulüp içinde bu futbolcuya oldukça güveniyorlar. Sport, Madrid'i karıştırıp kulübün istikrarını bozmaya çalışıyor." ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

İspanyada Arda Güler kavgası: Birbirlerine girdiler Real Madridin yıldızı...

VILLARREAL VE SEVILLA'YI REDDETTİLER

Haberin devamında ise şöyle denildi: "Onun çok önemli bir niteliğe sahip olduğunu ve sadece fiziksel kapasitesini geliştirmesi gerektiğinin farkındalar. Bu nedenle Arda'nın gelişimi gelecektir. Kulübün hiçbir liderinin bundan şüphesi yok. Her ne kadar Ancelotti onun yerine Ceballos'u seçmiş olsa da Arda'nın iç huzuru maksimum düzeyde. Real Madrid'in Güler'i kadrosunda tutmak istediğinin en büyük kanıtı ise kendilerine gelen birçok teklifi reddetmeleri. Villarreal ve Sevilla gibi birçok La Liga kulübü onu kiralık olarak almaya çalıştı ancak başkan Florentino Perez bu teklifleri reddetti."

YORUM YAZ