MENÜ

İspanya'da Arda Güler anket! Sonuçlar şaşırtıcı...

Sezon başında Real Madrid'e transfer olan genç yıldız Arda Güler yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü maça çıkamamıştı. İspanya'da 18 yaşındaki oyuncuyla ilgili bir anket düzenlendi. İşte detaylar...

İspanya'da Arda Güler anket! Sonuçlar şaşırtıcı...

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yeni takımı Real Madrid'de resmi bir müsabakaya çıkamayan Arda Güler hakkında, hocası Ancelotti'nin ardından İspanyollardan da müjdeli bir haber geldi. Çalışmalarını oldukça titiz bir şekilde gerçekleştiren Arda hakkında, sevindiren gelişmeyi duyurdular.

Haberin Devamı

'TAKIMA DÖNMESİ ÇOK YAKIN'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de bugün Arda Güler'in dönüşüyle ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. İtalyan teknik adam, "Gelecek hafta antrenmanlarının temposu artacak. Arda Güler'in takıma dönmesi çok yakın. Ancak Arda'nın yılın son maçlarında mı, yeni yılın başında mı oynayacağını söyleyemem" demişti.

İspanyada Arda Güler anket Sonuçlar şaşırtıcı...

MÜJDELİ HABER GELDİ

Marca'da yer alan habere göre, Arda Güler'in sahalara dönmesi 2024 olarak düşünülüyordu ancak kaydettiği aşama sayesinde daha erken dönebileceği vurgulandı. Çalışmalarını oldukça titiz bir şekilde gerçekleştiren Arda, yaptığı antrenmanlar sayesinde güç seviyesini de gözle görülür bir şekilde artırdı. Kaydettiği bu aşamanın ardından Arda'nın 2024 yılını beklemeyeceği vurgulanırken Türk yıldızın, yeni yıldan önce sahalara dönebileceğinin altı çizdi.

Haberin Devamı

İSPANYOL TARAFTARLARDAN ARDA'YA UYARI

İspanyol Marca, Arda Güler ile ilgili bir anket düzenledi. 'Arda Güler'in Real Madrid'de başarılı olacağını düşünüyor musunuz?' şeklinde sorulan soruya 42 binden fazla kişi katıldı.

En yüksek oyu yüzde 58 ile; "Evet, % 100 durumda olduğunda fark yaratacaktır" seçeneği aldı. En yüksek oy alan ikinci seçenek ise, "Ona zaman vermeliyiz, ama Real Madrid gibi bir kulüpte sabır kısa sürede tükenir' aldı.

İspanyada Arda Güler anket Sonuçlar şaşırtıcı...

Ankete katılanların yüzde 11'i "Bence yapılacak en iyi şey onu kış transfer döneminde kiralamak" derken, yüzde altısı ise, "Hayır, onun Real Madrid'in oyuncusu olacağını düşünmüyorum" dedi.

İspanyada Arda Güler anket Sonuçlar şaşırtıcı...

YORUM YAZ