MENÜ

İSPANYA SÜPER KUPASI REAL MADRİD'İN! (ÖZET) Real Madrid - Barcelona maç sonucu: 4-1

İspanya Süper Kupa finalinde El Clasico heyecanı yaşandı... Arda Güler'li Real Madrid ile Barcelona finalde karşı karşıya geldi. İki ezeli rakibin mücadelesinde kazanan Los Galacticos oldu. Madrid temsilcisi; Vinicius Junior'un hat-tricki ve Rodrygo'nun golleriyle 4-1'lik farklı skorla İspanya Süper Kupası'na uzandı. Milli gururumuz Arda mücadeleyi kulübede tamamladı.

İSPANYA SÜPER KUPASI REAL MADRİD'İN! (ÖZET) Real Madrid - Barcelona maç sonucu: 4-1

İspanya Süper Kupa finali dev bir maça sahne oldu. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen organizasyonda milli futbolcumuz Arda Güler'in forma giydiği Real Madrid ile Barcelona kozlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Heyecan dolu maç Al Awal Park at King Saund University Stadyumu'nda oynandı. Genç yıldızımız Arda Güler'in kulübede oturduğu maçta Los Galacticos rahat kazandı. Madrid temsilcisi, 7 ve 10. dakikada Vinicius Junior'un golleriyle adeta dev finale 2-0 önde başladı. 33'te Robert Lewandowski farkı 1'e indirse de 39'de Vinicius penaltıda hata yapmadı ve ilk yarıdan hat-trick yaptı.

İkinci devrede de heyecan fırtınası yaşandı. Eflatun-Beyazlılar farkı açmak, Barça ise denge getirmek için oyuna ağırlığını koydu. Ancak 64'te Rodrygo fişi çeken ve maçın skorunu belirleyen golü attı: 4-1. 71'de ise Barcelona'da Ronald Araujo ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla İspanya Süper Kupası'nı Real Madrid 13. kez müzesine götürdü. Katalan devi Barcelona ise bu kupayı daha önce 14 kez kaldırmıştı.

Haberin Devamı

İSPANYA SÜPER KUPASI REAL MADRİDİN (ÖZET) Real Madrid - Barcelona maç sonucu: 4-1

Böylece milli gururumuz Arda Güler de Real Madrid'deki ilk kupasını kazanmış oldu.

Real Madrid - Barcelona 11'leri:

Real Madrid: Lunin, Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy, Valverde, Thouchameni, Kroos, Bellingham, Rodrygo, Vinicius Jr.

Barcelona: Pena, Araujo, Kounde, Christensen, Balde, Roberto, De Jong, Pedri, İlkay Gündoğan, Lewandowski, Ferran Torres.

İSPANYA SÜPER KUPASI REAL MADRİDİN (ÖZET) Real Madrid - Barcelona maç sonucu: 4-1

YORUM YAZ